2777
2789
عنوان

روتین پوستی

112 بازدید | 11 پست

سلام خانوم های عزیز

من پوستم خشکه،مدتی هم است که پوستم تیره شده

کک و مک هم روی پوستم زیاد شده 

احساس میکنم پوستم دیگه شاداب نیست و خسته 

میشه لطفا یه آبرسان خوب وکرمی برای روشن شدن پوست و چیزی برای شادابی بهم معرفی کنین

واترژل نیتروژنا بزن عالیه.

من روی ابرسانم همیشه مرطوب کننده میزنم تا اصطلاحا قفلش کنه توی پوستم و نپره

کدری پوست بخاطر بی ابیه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آب رسان ژنوبیوتیک مخصوص پوست خشک _واب رسان ومرطوب کننده بی یلندا‌ خیلی عالیه سفیدکننده جوان کننده وشادابیتت‌پوسته

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
برای تیرگی دور چشم چی پیشنهاد میدین

دورچشم نیتروژنا

سرم کافئین اوردینری 

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
سلام ببخشید شما تو یه تاپیکی گفتین ک از سرمه اثمد میخواین استفاده کنین چیشد؟ نتیجه داد برای ضعیفی ...

بله عزیزم عالی بود،خودم دیگه عینک نمی زنم،برا دخترم هم خوب بود 

بله عزیزم عالی بود،خودم دیگه عینک نمی زنم،برا دخترم هم خوب بود 

واقعااا؟توروخدا راست میگید؟🥲🥲

اخه من چشمام ضعیفه. چند ساله عینک میزنم. دیگه خسته شدم ازش.... میشه بگین چیکار کردین شما؟

چشمانون شمارش چند بود؟ الان چنده؟ 

از 
واقعااا؟توروخدا راست میگید؟🥲🥲 اخه من چشمام ضعیفه. چند ساله عینک میزنم. دیگه خسته شدم ازش.... میشه ...

من چشمان نزدیک بین بود دکتر بهم عینک داد اما نزدم برا همین درجه چشمم رفت بالا ،دیگه عینک به کارم نیومد همشم سر درد بدی داشتم برا همین سرمه اثمد رو 14  روز هرشب موقع خواب زدم روزهام استفاده کردم بعد 14 روز یک شب سرمه کافور زدم(فقط شبا زدم چون چشم رو میسوزونه)چند ماه این کارو کردم الان چشمان خوب شده دیگه سر درد ندارم دکترم نرفتم همه چیز رو هم مثل روز اول میبینم ،اصلش رو گیر بیار بزن،من از یه دکتر طب اسلامی گرفتم❤

من چشمان نزدیک بین بود دکتر بهم عینک داد اما نزدم برا همین درجه چشمم رفت بالا ،دیگه عینک به کارم نیو ...

منم سرمه اثمد قبلا از همین طب اسلامیا سفارش دادم  استفاده نمیکردم.

رنگش یکم به طوسی میخوره، کاملا مشکی نیست، این ینی اصله؟

منم چشمام مثل شما نزدیک بین، یعنی دور نمیتونم ببینم، اما نزدیک میبینم.

شماره چشمام بالاس ۵و ۶ هستن😔

از 
منم سرمه اثمد قبلا از همین طب اسلامیا سفارش دادم  استفاده نمیکردم. رنگش یکم به طوسی میخوره، کا ...

سرمه اثمد من براقه انگار. یعنی مات نیست.

مال شمام اینطور بود؟

من پیوسته استفاده نمیکردم. گاهی میزدم

از 
سرمه اثمد من براقه انگار. یعنی مات نیست. مال شمام اینطور بود؟ من پیوسته استفاده نمیکردم. گاهی میزد ...

بله نقره ای رنگ هست ،هر روز بزن من که راضی بودم نزدیک یک سال استفاده کردم