2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53965 بازدید | 3664 پست
مامان امیرعلی انشااله هیچ وقت کوچولوت مریض نباشه ولی اون 3 تا دکتری رو که گفتم همیشه به کاظمی فر ترجیح بده گلم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
گل یاسمین جان راستی خیر مقدم رو فراموش کردم خوش آمدی عزیزم ضمنا در مورد باشگاه کراس هم نمیدونم یکی از بچه ها میرفت که گاهی میاد اینجا سر میزنه فک کنم طناز بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ضمنا هر وقت سوالی داشتی یا کمکی خواستی اینجا مطرح کن برو بچ گاها میان سر میزنن و جواب میدن
سلام دوستان مهدیه جون ممنونم ازت گل یاسمن جون من هم باشگاه کراس رفتم هم پیلاتس تو خ انقلاب هر دو خوب بودن گرچه یه خورده فرق دارن مثلا کراس اصلا موزیک نمیزاره اما پیلاتس میزاره کراس اصلا با توپ کار نمیکنه باشگاه انقلاب کار میکنه تو باشگاه کراس خسته نمیشدم و عضلاتم درد نمیکرد اینجا خسته میشم و عضلاتم درد میکنه بعضیها میگن خسته شدن و عرق کردن خوبه اما بعضیها میگن تو پیلاتس نباید عرق کنی و خسته بشی.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به پرسش شما در تاپیک پرورش کودک دوزبانه در اینجا پاسخ داده شد: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=534836&postID=40344282
١-آموزش زبان به کودک اشتباه محض است اما پرورش کودک دوزبانه با آموزش زبان به کودک تفاوت دارد. ٢-فرصت برای دوزبانه شدن محدود است ٣-آموزش لغت، ترجمه کردن و مخلوط حرف زدن دو زبان با کودک اشتباه و مضر است. اینساگرام: dozabaneh وبسایت: http://www.zabanefarda.ir تلفن دفتر: 02166479860 کانال تلگرا م: @aminicartoons
سلام بچه ها دیروز کدومتون رفتید از لوازم آرایشی گل پونه خرید کردین؟ خیلی خوشحال بود زنگ زد از من بابت معرفی تشکر کرد.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام خوبین پروین جون، من دیروز رفتم پیش گل پونه خیلی مرد آقایی هستن، برخوردشون با مشتری خیلی خوبه یه شکلاتی هم تعارف کردن که خیلیییییی خوشمزه بود ، ازشون بپرس ببینیم چه شکلاتی بوده
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
سلام دوستان طناز جون بله ایشان مهندس توحیدی هستند مهندس آب و خاک هستند و پست مهمی هم دارند کلا مودب و خوش برخوردن چشم ازشون میپرسم.
طناز جان از همکارم پرسیدم گفت بیا مغازه تا دوباره بهت شکلات بدم خخخخخخ ولی گفت از مغازه کناری که شیرینی یزدی میاره خریدم مهیا شهر هم هست.
مرسی خانم مهندس خیلی مرررررررررررسی فدات بووووووووووووس من اهل شکلات نیستماااا نمیدونم چرا از طعم شکلاتش خوشم اومد :)))
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
سلام دوستان دکتر شکاری خ نصیری جنوبی دکتر شیپوری هم داخل اولین کوچه همین خیابان از سمت 4راه سپاه.سمت راست دکتر بشارت هم که پروین جون گفت کارش خیلی خوبه