2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53976 بازدید | 3664 پست
سلام همشهریا حالتون خوبه؟ نیروانا مامان شدنت مبارک مهدیه جون اون خانمی که میگفتی آرایش سر و صورتش خوبه و تو خ دهخدا هست شماره ای ازش نداری؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام بچه ها بهترین دکتر متخصص اطفال سیرجان بنظر شما کیه اگر میشه فوری جواب بدین برای امشب لازم دارم
سرسبزی وشادابی کانون خانواده"بستگی به حضور بانشاط زن دارد"اما نشاط یک زن به " "محبت مرد"وابسته است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مامان امیرعلی فقط و فقط دکتر بلوردی اگه اون نشد دکتر محمدی و غنفضنفرپور هم خوبن یعنی علمشون به روزه و آپدیته و وقت میذارن واس مریض اما بلوردی عالیه
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
سلام دوستان من اهل سیرجان نیستم و به تازگی برای زندگی اومدیم اینجا.یه دندونپزشک خوب یا کلینیک دندونپزشکی خوب میخام بهم معرفی کنین. ممنون میشم دلم میخاد بیشتر بیام اینجا تا باشهرتون آشنا بشم و یه کم زندگی اینجا برام آسونتر بشه
ممنون مهدیه جان اره دکتر بلوردی خیلی خوبه ولی من رفتم پیش دکتر کاظمی بنظرم اینم خیلی دکتر خوبی میامد
سرسبزی وشادابی کانون خانواده"بستگی به حضور بانشاط زن دارد"اما نشاط یک زن به " "محبت مرد"وابسته است.
گل یاسمین جان به شهر خیلی خوبی اومدی مردم سیرجان واقعا مردم خوب و خونگرمی هستند و مخصوصا خیلی با غریبها خوبن وهواشونو دارن
سلام گل یاسمین جان دندانپزشک خانوادگی ما قبلا شیپوری بود و الان دکتر شکاری کار هر دوشون عالیه فقط دکتر شیپوری خیلی سخت نوبت میده،واس همین ما مشتری دکتر شکاری شدیم باز هم میگم هر دوشون عالین البته کار دکتر بشارت رو هم شنیدم خیلی خوبه
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی