2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54039 بازدید | 3664 پست
فدات بشم مهدیه جون مرسی از توضیحات دقیقت برم پیام نور ببینم اونجا رشته چی داره اینا علمی کاربردی داشت البته معماری بدم نمیاد ولی در کل عاشق رشتهای هنری هستم که اینجا نداره ذانشگاه کوثر نمیدونید چجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرنازی دانشکده کوثر تا جایی که من میدونم دولتیه و ورودی داره البته اگه اشتباه نکنم و قبلا هم فقط تا کاردانی داشت و فقط دختر هستند . دیگه اینکه رشته هاش هم نمیدونم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
طناز جان منم به چند تا روانشناس صحبت کردم و توی چنر تا کتاب خوندم که بهترین سن برای فرستادن بچه به مهد کودک 3 سالگی به بعد هست . بعد از این سن باعث میشه که مهارت های ارتباط اجتماعیش و هوش اجتماعیش پرورش پیدا کنه و ... و البته گفتن که قبل از این سن هم روی بعضی از رفتارهای بچه تاثیرات بد و مخرب میذاره ولی خب بعضی مامانا مجبورن ، سر کار میرن و ...... چی کار کنن بیچاره ها!!!!!
پروین خانوم دکوراسیون نو مبارک . عکس بذار گلم در مورد فرش شرمنده من که هیچ اطلاعی ندارم. هنوز یکبار هم نرفتم ببینم
مهدیه جان اطلاعاتت درمورد دانشکده کوثر درسته عزیزم فقط مقطع کاردانی پذیرش داره که باید دیپلم فنی داشته باشی فرناز جان باور کن بدون قصد میگم ولی الان موقعیت مناسبی واسه درس نیست حداقل بذار کمی کوچولوت بزرگتر شه
سلام خوبین دوستای گلم من که اصلا حالم خوب نیست اره پروین جون بی خیال درس شدم همون مغازه هم اگه یه ادم درست حسابی پیدا کنم نمیرم دیگه چه خبرا چکار میکنید ؟خیلی دلم گرفته همش کمر درد داشتم اونم شدید رفتم دکتر میگه دیسک کمر گرفتی داروهاشو 2روز خوردم معده درد شدید شدم بعد دیگه نخوردمشون ولی از دیروز جفت پاهام خدر شده انگار دیگه زیاد حس ندارن
فرناز جون خدا بد نده عزیزم منم بعد از زایمانم کمردرد شدم اگر یک باشگاه میرفتم 20روز باید میخوابیدم رفتم دکتر حقیر گفت علائم دیسک داری ولی باز اگر خواستی ام ار ای برو خلاصه خواهر من تا تکون میخوردم تیر میزد تو کمرم حیرون بودم اساسی (2سال) تا اینکه چند ماه پیش تصمیم گرفتم برم ام ار ای انجام بدم رفتم با کمال تعجب اصلا از دیسک خبری نبودش
نتیجه رو بردم حقیر گفت نه دیسک نیست هرچی حالا من اصرار که بابا من تمام علائم رو دارم اون انکار کار بجایی رسید گفت بخواب تا معاینه کنم کل معاینات رو انجام داد گفت نه نیست ولی باورکن قبولش واسم سخت بود چون فلج بودم دیگه هیچی دوباره ام ار ای نگاه کردش گفت بابا دیسک نیست گفت درد که داشتی خاطرش تو ذهنت مونده یکسری قرص اعصاب داد که خاطرش پاک شه من لجباز گفتم ولی من تمام علائمش رو دارم ....گفت مینویسم برو کرمان انجام بده ولی باز میگم لازم نیست من اومدم یک هفته قرص خوردم باور کن درد دوساله شدییییییید الان 3ماه هست که ناپدید شده تازه کلییییییی هم ورزش میکنم
بچه ها تو رو خدا پیش حقیر نرین مخصوصا زیر بار عملهاش اصلا نرین یکی از آشناهای ما هیچ مشکلی نداشت فقط پاش گز گز میکرد که به خاطر دیابت بود حقیر عملش کرد الان کلا فلج شده و 9 ماهه که نمیتونه راه بره برید یزد یا تهران پیش دکتر صادقی حتی دکتر وثوق خودمون هم خیلی خوبه ولی بندرعباسه تا بندرعباس هم که راهی نیست برین پیش اون این حقیر سربازه داره اینجا طرح میگذرونه پیشش نریییییییییییییییییییییییییین
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
فرنازی خدا بد نده عزیزم خواهرم استراحت کن . تو اگه به وضعیتت نگاه کنی میفهمی که کمر درد واقعا چیز پیش پا افتاده ای هست برات ، کار بیرون،2 تا بچه کوچیک و خونه داری!بابا بزرگ کردن یه بچه به تنهایی حتی بدون انجام کارهای خونه واس آدم کلی درد و مرض میاره دیگه حالا چه برسه چند تا مورد دیگه هم بهش اضافه بشه بنظر من هیچی توی زندگی به اندازه آرامش خود آدم و بچه هاش ارزش نداره. بگرد یکی رو بذار توی مغازه یه مدت استراحت کن و به خودت و بچه هات برس کلا رفع میشه