2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54042 بازدید | 3664 پست
اهان گلهای زندگی بلوار مالک اشتر کوچه روبرو سوپر اسمان هست عزیزم منم احتمالا که از شهریور شروین رو بذارم مهد البته به احتمال زیاد البرز اخه دوربین مدار بسته داره هر لحظه انلاین میشه بچه رو دید یا درخواست ویدئو چک رو داد ههههههه
فرزانه جون منم نمیدونستم چی هست !!!! توی همین نی نی سایت در موردش خوندم یه نگین زرد رنگ هست که روز 19 فروردین یه سری نوشته خاص روش حک میشه و انگشتر و یا مدالش توی بازار موجوده و من توی خیابون نصیری از یه نقره فروشی پرسیدم داشت . میگن همراه داشتنش خیلی خوبه . کلا از رنگ نگینش خوشم اومد . حالا میگم از جایی بخرم که مطمئن باشم که حتما روز 19 فروردین نوشته شده باشه . نقره فروشی معتبر میخواستم بدونم کجاست
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرزانه جون میشه بیشتر توضیح بدی یکی از اشناهاتون یه مربی خصوصی گرفته بود گفته بود بره تو مهد مواظب بچش باشه؟رییس مهد قبول کرده بود کدوم مهد کودک بود امروز رفتم البرز زیاد دل خوشی از مهد البرز ندارم سر پسر بزرگیم
فرناز جون بله پرستار گرفته بود و با پسرش میرفت و می امد دوستم نبود در کل از بچه های کلاس خیاطی بودش چون پسرش بیش از حد شیطون بود البته بیش فعال نبودش بد تربیت شده بود اسم مهدش رو نمیدونم ولی فکر کنم خیابون ولیعصر میبردش چرا از مهد البرز دلخوشی نداری
منم شنیدم مهد البرز بخاطر مربیهاش خوب نیست و البته که حرف اول رو مربیها میزنن.یه بنده خدا میگفت فقط آوازه دوربین داره و اصلا خوب نیست .میگفت مربیهاش دلمرده و شکست خورده هستند
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
دوستان اونایی که بچه کوچیک دارن مطالب این تایپیک رو خوندم و خیلی مفید بودن حتما نگاهی بندازید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=82171
فرزانه جون وقتی بچه 3ساله رو بزاری مهد توقع داری به بچت اموزش بدن نه تا ظهر نگهشون دارن به هر بدبختی که شده پسر من تو 2ماه هیچی یاد نگرفت بعد از بقیه مادرای مهدای دیگه میپرسیدم همشون میگفتن تا الان 4تا شعر رو کامل یاد گرفتن نقاشی میکنن ولی بچه من نه از بقیه مامانا پرسیدم گفتم شاید عیب از یادگیری بچه من باشه گفتن بچهای ما هم هیچی یاد نگرفتن بعد اصلا بچها جذب کلاس نمیشدن همشون کلی گریه با بدبختی میرفتن سر کلاسشون من دیدم اینجوریه دیگه نفرستادمش گفتم شاید دارن میترسوننشون این که میتونی اتاقشونو ببینی من که موفق نشدم بقیه مامانا هم موفق نشده بودن بعد میگفتیشون میگفت عیب از کامپیوتر شماهاست انگار فقط ظاهر کار درسته
سلام فرناز جون 1- معماری یه رشته فوق العاده پر هزینه است و البته سخت و بخاطر کارهای عملیشون وقت زیادی میگیره البته یه جورایی آدم رو اگه دل بده به درس با سلیقه میکنه چه خاصه توی دکور خونه . از نظر بازار کار که البته شما قصد کار کردن نداری ولی نظرم رو میگم بعدا باید دفتر بزنی و امکان استخدام و کارش خیلی کم هست . 2- آی تی رشته نوینی هست تقریبا از لحاظ سختی در درجه متعادل قرار میگیره بازار کارش بد نیست . 3- کامپیوتر رشته سخت و پرکاری هست و البته خب رشته خوبی هست چه خاصه برای خانمها و بازار کارش هم چون همه جا کامپیوتری شده و یکی از نیازهای جامعه است و به نسبت بقیه رشته های مهندسی خیلی بهتره . 4- حقوق یک رشته کاملا حفظی در حد تیم ملی .یه عالمه قانون و تبصره که باید حفظ شن ولی خب بازم رشته ای هست که حتی اگه آدم نخواد کار کنه توی زندگیش کاربرد داره و بازار کارش هم که بعد فارغ التحصیلی باید امتحان وکالت بدی تا بتونی وکیل بشی و غیر از این هم توی ادرات مربوطه که خودت بهتر میدونی . 5- حسابداری یه رشته متعادل رو به آسان است .بازار کارش عالی.توی زندگی روزمره هم کاملا کاربرد داره. حالا شما اولویتهات رو اول مشخص کن . مثلا اینکه اگه فقط میخوای مدرک بگیری و باقیش برات مهم نیست که من حسابداری رو بهت پیشنهاد میدم چون از همه نظر خوبه. ولی اگه به جز این موارد دیگه ای هم مد نظرت هست باید واس خودت اولویت بندی کنی. البته درس خوندن با 2 تا بچه خیلی سخته واس همین سعی کن رشته ای انتخاب کنی که زیاد بهت فشار نیاره. بازم اگه سوالی داشتی اگر بتونم در خدمتم خانومم