2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53957 بازدید | 3664 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره نیروانا جون ،دختر از اون لحاظها که مهربونه و همدم آدمه خیلی خوبه و فوق العاده است اما دردسرها و مراقبتهای خاص خودش رو داره امیدوارم خدا بهت یه دختر سالم و هلو بده
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
اما توی عکست به نظر میومد که پوستت خیلی خوب باشه نیروانا که؟!!!!!!!!! یعنی به جز مرطوب کننده هیچ کار دیگه ای نمیکنی؟ پوستت صافه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
مهدیه الان دیگه زمونه فرق کرده با زمان گذشته دخترا ازادترن می تونن لذت ببرن از زنگیشون مثه ماها نبودن می ترسیدیم عکسمون گم بشه بیچاره بودیم همش تو استرس بزرگ شدیم

عشقم نفسم دختر مامان تو همه دنیای منی

سلام دوستان امیدوارم هرجاهستین خوش وخرم باشین مهدیه جون باعرض شرمندگی من بانظرت راجع به دخترموافق نیستم من وهمسرم عاشق دختریم وامیدواریم بچه مون دخترباشه. من که دخترمو طوری تربیت میکنم که باناز وعشوه بزرگ شه وکاملا دخترونه رفتار کنه. مثل یه خانم نانازی
خداجونم عاشقتم
مهدیه جون من صورتم اصلاجوش نمیزد حتی موقع بلوغ ولی الان یکی دوماهی هست که کلی جوش زده فکرمیکردم بخاطر اصلاحه چون چندماهه خودم بابندانداز برقی اصلاحش میکردم ولی دیدم داره جاش میمونه ولک میشه فوری رفتم پیش دکترمعینی چون در دسترس بود بهم گفت باید ازراه خوراکی درمانش کنی ولی من زیربار نرفتم اونم بهم یه قلم ضدجوش وچندتاکرم ضدآکنه و آنتی باکتریال و یه دونه پن شستشو داد گفت احتمالا دوماهی طول میکشه اثر بذارن بعداز دوماه باز بیا پیشم
خداجونم عاشقتم
ولی بصورت روتین قبلا کارهایی که واسه خودم انجام میدادم هرروز صورتموباصابون ختمی میشستم ضدآفتاب استفاده میکردم هرشب صورتمو قبل ازخواب باتونر میشستم وکرم ویتامین سی میزدم. دوهفته یکبار صورتمو اصلاح میکردم وبعدش ژل پس از موزدایی سینره استفاده میکردم ولی حالا بنابه گفته دکتر باید جای اینارو با داروهام جابجاکنم
خداجونم عاشقتم
دستامم همیشه موقع کارباموادشوینده دستکش میپوشم وفقط باصابون بچه دستمو میشورم. واسش ضدآفتاب ومرطوب کننده استفاده میکنم. پاهامم هرشب بالیف وصابون میشورم ووقت خواب پمادضدترک جی میزنم. یه روز درمیون دوش میگیرم وبعدش لوسیون ومام وادکلن استفاده میکنم. واسه موهام شامپوی موهای حساس وبعدش ماسک کراتینه وآبرسان میزنم. ماسک خونگی وگیاهی هم هرازگاهی متناسب با چیزایی که توخونه دارم. سعی میکنم همیشه اینارو انجام بدم ولی بعضی وقتا حتی حال وحوصله مسواک زدنم ندارم
خداجونم عاشقتم
اوووووووو خوشبحالتون من اصلا به صورتم نمیرسم از وقتی ازدواج کردم بر عکس شدم اصلا به خودم نمیرسم اخرشم شوهری طلاقم میده بیاین بگین دیگه چکار میکنید تا منم همون کارا رو انجام بدم مرسی مهدیه جون بحثشو پیش کشیدی
ما 3تا خواهریم 1دونه برادر مامانم یه جوری باهامون رفتار میکرد هممون مثل هم بودیم اصلا دخترونه ناز نازی اینجوری باهامون رفتار نمیکرد ولی در کل از جنس خودم خیلی خوشم نمیاد خیلی زود رنج عاطفی هستم بخاطر همین همیشه از خدا میخواستم به من دختر نده وخدا قربونش برم ارزومو براورده کرد از بس خودم زود ناراحت میشم ضربه میخورم سر هر جریان الکی. میگفتم اگه دختر داشته باشم میشه مثل خودم گناه داره
ما 3تا خواهریم 1دونه برادر مامانم یه جوری باهامون رفتار میکرد هممون مثل هم بودیم اصلا دخترونه ناز نازی اینجوری باهامون رفتار نمیکرد ولی در کل از جنس خودم خیلی خوشم نمیاد خیلی زود رنج عاطفی هستم بخاطر همین همیشه از خدا میخواستم به من دختر نده وخدا قربونش برم ارزومو براورده کرد از بس خودم زود ناراحت میشم ضربه میخورم سر هر جریان الکی. میگفتم اگه دختر داشته باشم میشه مثل خودم گناه داره