2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53962 بازدید | 3664 پست
سلام دوستان ببخشید که کمتر میام یه ریزه گرفتارم پروین جون طلاهای یزد خوشگلن اما مثل ایرانمهر ساخت ایتالیا و غیره فک نکنم زیاد داشته باشه
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
سلام به همگی مرسی مهدیه جون اون روز گفتی برو روغن زرد بزار رو پا اراد گذاشتم خیلی خوب بود ممنون پروین جون منم خیلی دلم میخواد برم یزد طلا بگیرم ولی فعلا نمیتونم یکی از اشناهامون رفته بود میگفت ارزونتر از اینجا هستن ولی دیگه نگفت دقیقا از کجا خریده اینجا خیلی گرونه بعد طلای خودمون هم چیزی بر نمیدارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرناز جان اجرت ساخت توی یزد کمتر از سیرجانه من 11تیر میرم بازار کویتیها رو بهم معرفی کردند یه پاساژ دو طبقه است که همش طلا فروشیه.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان عزیز و هم استانی های خوب کرمانی دوستان ما نمایندگی انحصاری منسوجات تاچ ترکیه رو داریم در استان کرمان..اگه دنبال روتختی شیک از یکی از معروفترین و محبوبترین برندهای روتختی هستید با ما باشید شما رو به دیدن 40 مدل از جدیدترین روتختی های تاچ اصل ترکیه دعوت میکنم ادرس سایت ما در امضای من هستش اینم لینک مستقیم روتختی های تاچ اصل ترکیه http://www.monza.ir/turktac/%D8%AA%D8%A7%DA%86%20%D8%A7%D8%B5%D9%84
خانم های سیرجانی اگه عرقیات و شربت و آبلیموی شیراز را می خواهید با ارسال رایگان از شیراز براتون می فرستیم. برای اینکه از کیفیت محصولاتمون هم خیالتون راحت باشه حتما این لینک رو ببینید لیست محصولات و قیمت ها صفحه اول لینک زیر گذاشتم. ارسال هم رایگان 09174444261 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=512577
پروین جون من رفتم امروز یه النگو ازاین بزرگا بقولی تکپوش همینجا خریدم 4ملیون خوشکله دوسش دارم شوهری گفت من یزد نمیبرمت گفتم نبر برو همینجا بخر اشکال نداره داماس از همه جا طلاش قشنگتر بود ولی شهیدی خیلی به قیمت میداد طلاشو کاراشم قشنگ بودن من از شهیدی بر داشتم