2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53965 بازدید | 3664 پست
فرناز جون اطراف واکسن رو با روغن زرد یا ویکس چرب کن و حوله داغ کن بذار روش و قنداقش کن.استامینوفن هم مرتب بهش بده
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون فکر کنم اگه کارت تمیز باشه و قیمت مناسب بدی فروش خوبی داشته باسی مثلا من خودم کیک به خوشمزگی و قشنگی بی بی ندیدم هر وقت کیک و شیرینی بخوام فقط از بی بی میگیرم خانواده هم همینطور امیدوارم دسرهات تو سیرجان تک باشه و بتونی مشتری جذب کنی.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
اینهمه همشهری جدید اومده تو تاپیکمون ثمین سارا انعکاس.... افسوسسسسسس که ما اینقدر بیحالیم. دوستان خودتون رو معرفی کنین خووووووووو منظورم اینه بیشتراز خودتون بگین محبوبه نیروانا مهدیه پروین فرشته لیلا طناز کجایین؟ اصلا حالتون خوبه؟
خداجونم عاشقتم
سلام رها جون ممنون از احوالپرسیت من همیشه یه سری میزنم ولی به قول خودت با این همشهریهای بی حال آدم خوابش میگیره نه راهنماییت مزکنن نه اگه یوالی داشته باشی جوابتو میدن.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...