2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53970 بازدید | 3664 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فوق لیسانس فرناز جون بابت قبولی دکترا داداشت هم تبریک میگم دولتی یا آزاد؟چه رشته ای؟ منم دلم میخواد سال دیگه امتحان بدم اما دیگه از درس خوندن خسته شدم! البته فشار آنچنانی هم به خودم نمیارم ها!!!!!!! ولی خب در هر حال راحت طلبم یه ریزه در مورد کنکوری که داداشت داد و مصاحبه اش واسم اطلاعات میگیری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
سلام طنازجون منم خیلی دنبال کرم پودر در سبزش میگردم فکر کنم سیرجان هیچ کس نمیاره این مارکو اگه کرمان جایی سراغ داری بگو من میرم کرمان میخرم. بچه ها کرمان یه لوازم آرایشی دوکس که جنساش اصل باشن معرفی کنبد لطفا
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
پروین جون من رژ لباش رو میخوام کرمان رو نمیدونم ولی اگه جایی سراغ دارین بگین که منم برم راستی اینجا جایی که ادکلن اصل داشته باشه سراغ دارین ؟
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.
طناز جون با همه گرونفروشی برادران پرنیان ولی باز هم من فکر میکنم جنسهای لوکس و برندهای معروفی رو که اونا میارن هیچ لوازم آرایشی نمیاره اونی که تو بروجردیهچند روز پیش یه عالمه ادکلن آورده بود.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام بچه ها یه فروشگاه کرمون هست تو منطقه قدیمیشه اسمش فرشتس فکر کنم ادکلناش همه اصلا فک کنم لوازم آرایشی هم داره برا ادکلن میرم پیشش لوازم آرایشی نخریدم ازش اما یادمه رژلبا خیلی خوبی داشت

عشقم نفسم دختر مامان تو همه دنیای منی