2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53975 بازدید | 3664 پست
سلام خوبین همگی؟ مهدیه جون مانتو از خودم گرفت 80تومن لباس مامانم 140 ولی فکر کنم قیمتاش یه کم بالاست من کار این زهره خانم رو دیدم خیلی عالیه به امید خدا برا دامادی داداشم میرم پیشش مهدیه جون چقد هزینه تور سفرتون شد؟نفری چند شد؟ بچها بخوایم تو شهر خودمون یه کار خوب بزنیم به نظرتون چی خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرناز جون تور لحظه آخری بود نفری یک میلیون و 300 و واس پسرم چون زیر 2 سال بود 200 تومان اونجا هم حدود 700 دلار خرجمون شد الته خریدمون خیلی کم بود
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
فرناز جون با بچه کوچیک باید فکر کار رو از سرت بیرون کنی ولی با اینحال یه سر به دو تا لینک زیر بزن چیزای بدرد بخوری توشون هست: http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=760870 http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=596631
مهدیه جون دوستم میخواد یه شغل برا خودش دست پا کنه منو کچل کرده گفتم از شما براش راهنمایی بخوام برا خودم نمیخوام شما شاغلین مهدیه جون؟ امروز آراد یک ماهش شده برا تولد یک ماهگیش رفتم یه پستونک 65هزار تومنی گرفتم براش بچم کیف کنه البته به قول شوهرم میگه خودت بیشتر داری کیف میکنی تا بچه
بچه ها من از دیروز تایپیکهای نی نی سایت رو با لپ تاپ نمیتونم باز کنم فقط با گوشی باز میشه. کسی میدونه چرا؟؟؟؟ اعصابم بهم ریخته!!
فرناز جون من از وقتی حامله شدم خونه نشین شدم بخاطر پادرا . و فعلا تا ۳/۵-۴ سالگیش قصدش رو ندارم. توی این دو تا لینکی که بهت معرفی کردم ایده های خوبی هست.باید وقت بذاره و بخونه در کل کار کردن بصورت خود اشتغالی بستگی به سرمایه ،علاقه،شرایط محل کار و نحوه استقبال مردم اون منطق داره.
بچه ها اگه کسی کلاس والیبال خوب دور و بر شهرک مشتاق سراغ داشت خبر بده.من اگه خدا بخواد بعد از دفاع از پایان نامه یکی از برنامه هام اینه.البته اینکه میگم میشه واس شهریور!!!!!
راستی فرناز جون شیشه شیر پسرت رو خیلی گرون گرفتی ها!!! یعنی من اگه بودم عمرا اینقدر گرون میگرفتم چون به هرحال باید۵-۶ ماهی یه بار عوضش کنی ضمنا یک ماهگی آرادت مبارک و خسته نباشید تا الان