2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 53976 بازدید | 3664 پست
سلام خانم گلی من در خدمتم بپرس عزیزم ضمنا 30 تا پیغام دوستی فرستاده بودی که قبولش کردم ما با آژانس رهسپاران سیر نور تهران رفتیم شمارش الان همرام نیست اما من بین تعداد زیادی آژانس چک کردم و از همه ارزونتر میده و آخر سر تخفیف هم میده البته ما تور لحظه آخری پیدا کردیم که خیلی به نفعه
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من واس پدر شوهرم یه پیراهن سوغات آوردم و دیروز هم یه زیر شلوار واسش خریدم بابای بیچارم هم فقط یه شلوارک واسش سوغات آوردم و دیگه هیچی شووری هم هچیییییییییییییییییییی
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
سلام مهدیه جون من همینجام میخونمتون ولی قهر کردم بسکه هیشکی نمیاد ببخشید ها ولی تاپیک پر بار نیست همش شده سلام و علیک و خداحافظ
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام خوبین همگی مهدیه جون رسیدن به خیر بچها یه لباس مامانم داد خانم شهسواری خونشون شهرک سمنگان هسته دوخت خیلی قشنگ شد خودمم دادم یه مانتو برام بدوزه گفتم اینجا بگم اگه کسی خیاط خوب خواست ببره براش اخه خودم کار هیچ خیاطی رو قبول ندارم یا اگرم باشه پیدا کردنشون خیلی سخته خودم خیاط بودم خیلی هم کارام تمیز بود برا همین الان وسواس دارم خرداد هم قراره شو لباس بهاره بزارن هنوز تاریخش مشخص نیست مشخص شد میام خبرتون میکنم