مهدیه جون ایام عید رفتی مسافرت؟همسفر پیدا کردی ؟ببخشید فضولی میکنم میگم سوال بپرسم بلکه به خاطر جواب دادنم که شده بیاین مهدیه تو صاحب تاپیکی هر روز باید بیای سر بزنی و چراغ اینجا رو روشن کنی؟ بقیه کجان؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم پروین جان گلم من تقریبا روزی یکبار میام اینجا اما میبینم چراغها خاموشن منم دلسرد میرم ما عیدی چیزی که بشه اسمش رو بذاریم مسافرت نرفتیم فقط حالت گشت و گذار رفتیم داراب همسفر هم فقط یک نفر پیدا کردیم یعنی مجرد نه زوج ولی به هر حال اگه خدا بخواد آخر هفته دیگه میریم تا ببینیم وضعیت دلار چه جوریه از شانس ما که مصمم به بالا رفتنه
لیلا جان من چند جا خوندم که بهتره زیر بغل و کشالهای ران رو موم نندازید چون اونجا غده های لنفاوی هستن و اگه خدای ناکرده یه بار در اثر کشیدن پاره شن باعث مشکلات و بیماری های بعدی میشه
مهدیه جون باور کن یادم رفته آخه پسر کوچکه من داره 10 ساله میشه ولی فکر کنم تا یک ماه الی 40 روز کاملا خشک بشه. لیلا جون آره به دردشم عادت کردم ولی شنیدم موم انداختن پوستو لک میکنه و البته به عینه هم دیدم پاهام داره لک میشه فکر کنم آخرش باید به همون ژیلت رو بیارم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام خوشگلا بچه ها روز مادر میخواین چی کادو بدین؟به مامیها و مامی شوهرها من که مامی خودم فوت شده یه شاخه گل میبرم سر خاکش ...برای مامی شوهر نمیدونم چی بگیرم شوهرم میگه پولش بدیم ولی پول زشته همسری هم الان چندین ساله هیچی نمیخره کارت حقوقش دست منه میگه من که همه زندگیم دستته برو هر چی دوست داری برای خودت بخر و منم البته با توجه به وسعمون هر چی دوست داشته باشم میخرم. خانمها کسی از کرم پودر اورآل استفاده کرده ؟راضی بودین؟
سلام خدا رحمت کنه مادرت رو پروین جان خب به جای پول بهش سکه پارسیان بده من احتمالا یه دست لیوان واس مادر شوهرم میگیرم آخه یه بار پسرم یه جا 4-5 تا لیوانش رو شکست از اون موقع هم گاهی غر میزنه از این طرفی هم یه جفت سندل خوشگل