2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54023 بازدید | 3664 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فرشته جون مهد گلهای زندگی هنوز هم همه شهریه رو واس کل سال یکجا میگیره؟؟؟ ساعتش از چند تا چنده؟ چه برنامه هایی واسشون دارن؟به تفکیک لطفا خودت کجایی که مامانت میبرش؟؟؟؟؟
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
من که پسرمو از مهد گرفتم 9روز رفت مهد ریحانه سرا با اینکه مربی خصوصی داشت اصلا بدرد نمیخورد الان یه نفر اوردم تو خونه مواظبشه خیلیم زن خوبیه بهار جون یه گروه منو مامان امیر علی با نیروانا تشکیل دادیم تو واتس اپ شما هم شمارتو بزار فرزانه جون پروین خانم شما هم شمارهاتونو بزارین بیاین تو گروه
سلام بچه ها صبح به خیر مهدیه جون لپ تاپ کلا هنگ کرده به خاطر درس و مشق بچه ها ندادم درستش کنن با گوشی هم میام نی نی سایت فقط میتونم پستها رو بخونم نمیتونم پست بزارم باید عکس بگیرم بریزم رو سی دی بیارم کامپیوتر اداره در اسرع وقت اینکارو میکنم.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
بهار جون شمار ه ات را خصوصی بده به فرناز جون یا به من تا بیاریمت توی گروه اگر به من خواستی بفرستی به ایمیلم بفرست
سرسبزی وشادابی کانون خانواده"بستگی به حضور بانشاط زن دارد"اما نشاط یک زن به " "محبت مرد"وابسته است.