2777
2789
عنوان

سیرجانیها..............................

| مشاهده متن کامل بحث + 54027 بازدید | 3664 پست
فرزانه جون پیگیر کلاس سرمه دوزی شدی؟ من چند روز پیش رفتم آموزشگاه رنگین کمان میگفت آموزش سرمه دوزی 60 تومن هست 70 تومن هم وسیله میخواد ولی تابلوهاش خیلی خوشگل بودن و تو بازار کمتر از 300 تومن نیستند.اگه نتیجه آزمایشم خوب باشه و امید به زندگیم بره بالا میرم کلاس سرمه دوزی شما اگه جای بهتری سراغ داری ممنون میشم معرفی کنی.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای پروین جون از شما که اینقدر با کمالاتی بعیده که به فکر خودت نباشی! عزیزم میدونی که خانمها بالای 30 باید اقلا سالی یه بار ماموگرافی بشن و از این لحاظ چک بشن. حالا نگران نباش گلم انشااله چیزی نیست. ارث که نداشتید ،داشتید؟؟؟ من حدود یکسال پیش سینه هام درد گرفتن رفتم چک کردم گفت عفونته.خدا رو شکر رفع شد. کی نتیجه اش میاد؟حتما خبر بده.خیلی نارحت شدم
باری دریغ ....... از کوچه های زندگی.. گریخت صدای کودکی.. گریخت صدای کودکی
سلام همشهریهای گلم مهدیه جون ممنونم عزیزم من کلا زیاد از دکتر رفتن خوشم نمیاد ولی نتیجه آزمایشم رو پنج شنبه گرفتم خوشبختانه توده بد خیم نبود گفت همون کیستها یه جا جمع شدند و سفت شدند و تغییر شکل دادن و تبدیل به توده شدند دکتر گفت نیاز به جراحی نیست ولی باید مرتبا تحت نظر باشی بهم قرص ویتامین ای داد تا دو ماه بخورم دوباره برم ولی میخوام برم یزد پیش خانم دکتر رباب فلاح نژاد که تخصصش فقط غده های پستان هست و خودشم جراحه و البته این وضعیت کاملا ارثیه خواهر منم کیست پستان داره که خوشبختانه خوش خیم هستند.
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلاااااااااام روزتون بخیر هفته خوبی رو واسه همه ی خانومای عزیز آرزو میکنم پروین جون خداروشکر که مشکلی نبوده . :))
برای شادمانی و تندرستی و عشق پایداری که خداوند نصیبم کرده از او بسیار سپاسگزارم.