2777
2789

چرا نی نی من وقتی 38 هفته و نیم بودم پی پی خورده بود😭😭شانس آوردم زایمان کردم وگرنه اگه تا 40 هفته میموندم چی میشد 

معلوم نیست از کی خورده بود😢😢به نظرتون تاثیری بعدا نمیذاره رو بدنش؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره معمولامیگن ماه آخرگل گاوزبان وبعضی چیزانبایدخوردتابچه مدفوع نکنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

داداش منم تو شکم مامانم پی پی کرده بود باعث شد مامانم عفونت داخلی کنه و سریع سزارین کردن درش آوردن.

خداروشکر کن هردو سالمین عزیزم نترس الان داداشم 20 سالشه دانشجوی وکالته😁

پی پی مال کسی نمیره تو کیسه اب خودش پی پی کرده

😐😐

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
وای چی میشه میخوره؟ منم ۲۷هفتمه خیلی نگران این چیزام

من شنیده بودم کرچک و گل گاو زبان باعث میشه زایمان راحت بشه و هر روز میخوردم نگو این باعث مدفوع کردن نی نی شده بود

شما بذار هفته ی آخر بخور من اشتباه کردم زود خوردم

من خورده بودم ولی خیلی ها میخورن هیچی نمیشه😢

آره خیلیامیخورن ولی من میترسم معمولاواسه زایمانای طبیعی میگن ۵روزقبل اززایمان بخورن که بازم خطرداره

بازخداروشکرکه هردوسالمین 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤