2821
2789
عنوان

کیا درونگران؟

60 بازدید | 7 پست

شما اینجورید یا از اطرافیانتون کسی هست که تکی روش نشه پیش ی نفر حالا دوست صمیمیشم بخونه تو ماشین یا برقصه توی جایی ک فقط ی نفر باشه ولی اگه شلوغ پلوغ باشه اوکی باشه و تازه از بقیم بهتر باشه رقصیدن و خوندنش؟

منظورم مثلا خوندن با اهنگ و رقصیدن و ... 

توی جایی مثل چمیدونم ماشین و اینا بعضیا راحت میخونن میرقصن داب اسمش پر میکنن ولی من مثلا اگه بخوام بخونم حتی کنار خواهر مادر یا دوست صمیمیم خیلییی معذبم تو ماشین حتی اگه ی نفر باشه حتی اگه با اون ی نفر خیلییی صمیمی باشم ولی مثلا ی جمعیه اهنگ بلنده و مهمونیه اوکیم 😂 یا رقصیدنم همینطور اینایی ک تو اتاق با هم اتاقیشون یا خواهرشون یا تو ماشین با دوست صمیمی یا خواهرشون میتونن برقصن این مدل نیستم  ولی اگه یه جشنی باشه و اهنگ بذارن هزار نفرم مهمون باشن مشکلی ندارم با اینکه برقصم حتی تکی 😐

منظورم اینه اعتماد ب نفسم اوکیه ولی انگار توی جو و شرایط باید قرار بگیرم نه اینکه مثلا خواهرم تو خونه یا ماشین اهنگ بذاره و تکی نگاه کنه و بگه بخون یا برقص البته اینو برا مثال گفتم 

کیا حتما یه سری کارا رو باید توی جوش قرار بگیرن تا انجام بدن؟

کاربری و تاپیک دست چند نفره

منم همینطورم

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد اصلا ایرادی نداره ادم درونگرا باشه  منتها احساس میکنم همه کس این حالتو نمیپذیرن

من اصلاتوی جمع حرفم نمیزنم بعضی وقتها

به جای کوچک کردن دیگران خودت بزرگ شو!به جای ارزوی شکست برای افرادموفق خودت هم تلاش کن وموفق شو!وبه جای نشست وحسرت خوردن بلندشووبرای ارزوهایت بجنگ.فراموش نکن:کسی که توهین میکندخودش رو زیرسوال برده کسی که تحقیرمیکند خودش راخوارکرده!وکسی که می رنجاند دیریازود تاوان خواهدداد!نه خرافاتیم نه سطحی نگر !به چوب انتقام خدابدجوراعتقاددارم.
منم همینطورم

ی جوریم هست قضاوت نادرست میکنن ک اعتماد ب نفس پایینه یا خجالتیه درصورتی ک من این مدل نیستم و فقط ب خاطر حالت امنی ک دوست دارم توش قرار بگیرم ب خاطر درونگرایی مدلم اینجور شده 

بعد اصلا ایرادی نداره ادم درونگرا باشه  منتها احساس میکنم همه کس این حالتو نمیپذیرن

به بقیه چ

هرکی یجوریه خب...

ولی من خودم اذیت میشم...تو تنهایی میخونم حتی صدامو ضبط میکنم انقدم تغییر میکنه کسی باورش نمیشه منم

اما جلو کسی اصلا نمیتونم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

به بقیه چ هرکی یجوریه خب... ولی من خودم اذیت میشم...تو تنهایی میخونم حتی صدامو ضبط میکنم انقدم ...

اره واقعا ... هر کی یه مدله 

اا دقیقا مثل من... 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز