asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 عنوان قرص کمر 188 بازدید | 12 پست سلام کسی میدونی قرص کمر چه رنگیه؟من رفتم قرص کمر از عطاری گرفتم پودر شده امادشو داد رنگ سدری داره اما از ی عطاری دیگ گرفتم گف اینو ببر بشکن پودرش کن خودم شکستن سفیده اسیابش کردم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻 1401/10/10 | 19:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 برا خودم و همسرم برا بارداری بخوریم مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
ناموسا عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1383 اگسالمشو بگیری قهوه ایهپوستشداخلش سفیده تقریبا خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 سیاه مگه نیس پوستش سیاهه توش سفیده مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 اگسالمشو بگیری قهوه ایهپوستشداخلش سفیده تقریبا اره همینجوری بودیعنی اون پودر سبزه سدری ک مثل حنا بود خراب شده؟؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
ناموسا عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1383 اره همینجوری بود یعنی اون پودر سبزه سدری ک مثل حنا بود خراب شده؟؟ اوناحتمالا باهمه چی قاطیه یا هوا خورده خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 اوناحتمالا باهمه چی قاطیه یا هوا خورده واااا یعنی تاثیر نداشته این همه خوردم یا ضرر داشته؟؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
ناموسا عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1383 واااا یعنی تاثیر نداشته این همه خوردم یا ضرر داشته؟؟ اعیب نداره حالا از این جدیده بخور.برشتوک همبخورید خوبه خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...
asalkhanoomam مدیر استارتر عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 1052 اعیب نداره حالا از این جدیده بخور.برشتوک همبخورید خوبه برشتوک چیه؟ مادر ..تنها یک واژه ی بی تکرار نیست.. مادر مسئولیت مهمیه که تا نباشی نمیفهمی..مادر با همه چیزو همه کس فرق داره..به امید مادرشدن 🙏🏻
ناموسا عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 1383 برشتوک چیه؟ آرد روغن یا برشتوک یا گداخته ک فردای عروسی واسه عروس و داماد میبرن خود را ب خدا و دیگران را ب لیاقتشان بسپار...