2777
2789
عنوان

کمال گرایی

445 بازدید | 26 پست

سلام امیدوارم حالتون عالی باشه♥️

بچه ها من چند تا ویژگی شخصیتی دارم که خیلی اذیتم میکنه ، خواستم باهاتون به اشتراک بزارم ، راجب هر کدوم میتونید کمک کنید لطفا🦋🤍

من یه دختر ۱۸ سالم که نمیتونم دنیای اطرافمو بپذیرم از همه چی ناراضی و ناراحتم ، از زمین و زمان شکایت دارم ، همش خودمو سرزنش میکنم بابت اتفاقات گذشته ، بابت حال و میترسم بابت اینده ..

قرص سرتالین هم که واسه افسردگی هست میخوردم حالمو بهتر کرده ولی درست نشدم ..

گذشته ی خوبی هم اصلاااا نداشتم .

نسبت به همه چی هم حساسیت نشون میدم ، از صدا گرفته یا مسائل جنسی بقیه !

حتی قربون صدقه رفتنشون ..

همش از خودم و زندگیم بهترین توقع هارو دارم و چون این زندگی اون زندگی نیس که میخوام ، مدام تو رویاهام زندگی میکنم 🤦🏽‍♀️

اصلا حس میکنم خیلی تنبلم و دست و دلم به هیچ کاری نمیره 💔

خیلی سخت داره میگذره دارم داغون میکنم خودمو ، کمک کنین یا دارویی میشناسین معرفی کنین🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دختر خوب الان فعالیتت چیه دقیقا؟ مدرسه میری یا دانشگاه؟ رشته تو دوست داری؟

شاید اینی که تو تعریف کردی کمال گرایی نباشه و تو اشتباه گرفته باشیش با کمال گرایی

شاید علائم افسردگی باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

سلام من✋ منم دقیقا همینم ،پدرمم همینه و به منم ارث رسیده ،هیچی راضیم نمیکنه با اینکه شاید نسبت به هم سنام شرایط بهتری دارم ولی از خودم اصلاااااا راضی نیستم، همینطور از آدمای اطرافم ، همسرم خیلی بهم میگه همه چی نباید اونطوری که انتظار داری باشه خودمم میدونم ولی نمیتونم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  
این کمال گرایی نیست

🥲 چرا دیگه وقتی بهترین توقع هارو از خودت و دنیای اطرافت داری میشه کمال گرایی

وقتی حس حسادت تو دلت به وجود میاد بخاطر قیافه ی یکی دیگه یا هر نکته ی مثبتی که داره ، بدون اینکه خودت بخوای !

وقتی از بس میخوای همه چی کامل باشه بعد شروع کنی یا ازدواج کنی ، میشه کمال گرایی🥲

به ی جایی میرسی میبینی انقدر سخت گرفتی و کمالگرا بودی که هیچ کاری رو شروع نکردی اگرم شروع کردی نتونستی به سرانجام برسونیش 

میبینی هیچکس رو نداری چون همه رو به خاطر ی عیب کنار گذاشتی چون به این باور نرسیدی که ادما خوب و بد رو باهم دارن

راه حلشم اینه یکم شل بگیری یکم لذت ببری کتاب هنر رندانه به تخم گرفتن رو بخون 

کتاب صوتیش تو تلگرام هست رایگان 

انشاالله از سرت بیفته عزیزدل

سلام من✋ منم دقیقا همینم ،پدرمم همینه و به منم ارث رسیده ،هیچی راضیم نمیکنه با اینکه شاید نسبت به هم ...

باز تو شرایطت بهتره ولی من نیس که کنار بیام🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

چیکار کنیمم