2777
2789
عنوان

به شوهری که ۵ساله از ک*ا*ندوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4001 بازدید | 94 پست
دقیقا منکه شرایط جدایی ندارم متاسفانه تک وتنها دارم سگ دو میزنم که جداشم 

زیاد حرفای این نی نی سایتی ها رو جدی نگیر خواهرم اغلب شون از روی عقده وکینه حرف میزنن بعضیا چون زندگی خودشون سخت وبده راهکار بد میدن کم هستن کسایی که واقعا دلسوز باشن بخدا میشناسم طرف خودش چه کارهایی شوهرش میکنه داره زندگی میکنه ولی به بقیه چه حرفا میزنه الان رفتم تاپیک های شکلات فرانسوی خوندم حتی ایشون که اینقدر محکم حرف میزد وحکم میداد کلی با همسرش مشگل داره جوری زندگی کن پس فردا شرمنده و متضرر نباشی انشالله در پناه خدا سالم وخوش باشی

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
زیاد حرفای این نی نی سایتی ها رو جدی نگیر خواهرم اغلب شون از روی عقده وکینه حرف میزنن بعضیا چون زندگ ...

ممنون عزیزدلم از اینکه وقت گذاشتی درست میگی شما پاک می‌کرد پیاماشو نتونستم ببینم چی‌گفته

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که سابقه داره حواست بهش باشه

سابقه داره ولی چت گرفتم ازش چیزیم راجب رابطه جنسی تو چتاش نبوده نمیدونم دیگه انجام داده یان

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)