2777
2789

خودم که نمیتونم تصمیم بگیرم 

میخوام سوابق تحصیلی برم شهر خودم فقه و مبانی حقوق داره و مدیریت ها و مشاوره 

شهر اطراف هم حقوق و روانشناسی داره

کدوم بهتره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علاقت کدومه عزیزدلم؟

کلا حقوق و روان دوس دارم شاید برام درسهای روان اسونتر باشه ولی میدونم به علم حقوق بیشتر نیاز پیدا میکنم در هر صورت میخوام تا دکترا بخونم 

لیسانس یه رشته دیگه هم دارم 

فقه و مبانی اصلا نرو اصلااا یه رشته من درآوردیه که فکر کنم حدود ۸واحد فقط حقوقی داره:/ علنا الهیات ...

میشه ترم دوم تغییر رشته داد به حقوق؟ یا اینکه امکان داره بگن ورود به حقوق فقط با آزمونه؟

میشه ترم دوم تغییر رشته داد به حقوق؟ یا اینکه امکان داره بگن ورود به حقوق فقط با آزمونه؟

تغییر رشته خیر نمیشه داد

تا جایی که میدونم دانشگاه آزاد حقوق بدون کنکور میگیره

اگ پیام نور باشید معدل بالای 17 بگیرید میتونید تغییر رشته بدید 

مامان من روانشناسی قبول نشد رفت مترجمی زبان بعد 1 ترم رفت روانشناسی 

کلا حقوق و روان دوس دارم شاید برام درسهای روان اسونتر باشه ولی میدونم به علم حقوق بیشتر نیاز پیدا می ...

به سلامتی 

اول درباره بازار کارش تحقیق کن 

بعد به ندای قلبت گوش بده جمع بندی کن و انتخاب کن 

و اینکه تو هر رشته ای که باشی همه چیز به خود بستگی داره پس ی رشته ای رو انتخاب کن که علاقه داری 

موفق باشی قشنگم