2777
2789

مثلا من خودم چند روز پیش زنگ زدم به گوشی شوهرم تا حالا نشده بود کس دیگه ای غیر از خودش جواب بده بعد گوشیش و چند دقیقه گذاشته بود توی اتاق یکی همکاراش که خیلی باهاش تعارف داشته منم همون لحظه زنگ زدم همکارشم گفت بله منم گفتم چهار دست و پات نعله ههه ههه 

همکارش گفت بله ( با حالت طلبکارانه ) 

بعد گفت آقای مهندس کار دارن کارشون تموم شد میگم تماس بگیره 

ینی اون لحظه من یخ 

آبروم رفت 

شوهرم اومده بود خونه میگفت نمیدونم چرا امروز آقای فلانی هی بهم نگاه میکرده نیش خند میزده ( فکر کرده بود تو لباس پوشیدن مشکل داشته )

خیلی تباهم من 

یکی از همسایه ها اسمش ام البنین بعد با دوستم داشتم میومدم بریم خونه سلام داد منم گفتم سلام امل خانم اصلا یه وضعی😑😑😑

اگه دختر دار بشم ، هیچوقت بهش اجازه نمیدم کارتون سیندرلا و سفید برفی و ... نگاه کنه تا یاد بگیره هیچ شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدی وجود نداره که بیاد زندگیشوعوض کنهاگه میخواد زندگیش بهتر باشه باید خودش تلاش کنه ، خودش باید همون شاهزاده ای باشه که قراره اونو به رویاهاش برسونه!🌱#ساحل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی اقای مهندسو به فنا دادی که😁

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
وااای ترکیدم 😂😂😂

دوستمم ترکیده بود😂

اگه دختر دار بشم ، هیچوقت بهش اجازه نمیدم کارتون سیندرلا و سفید برفی و ... نگاه کنه تا یاد بگیره هیچ شاهزاده ی سوار بر اسب سفیدی وجود نداره که بیاد زندگیشوعوض کنهاگه میخواد زندگیش بهتر باشه باید خودش تلاش کنه ، خودش باید همون شاهزاده ای باشه که قراره اونو به رویاهاش برسونه!🌱#ساحل

یه بارم روزای اول عقد بود بعد منم دوران راهنمایی یه دفتر داشتم کاریکاتور معلما رو میکشیدم و راجع بهشون چرت ک پرت مینوشتم داشتم به شوهرم نشون میدادم که یهویی یکی از کاریکاتور ها رو دید گفت چقدر آشنایه منم با ذوق هر چی بدی بود راجع به معلمه گفتم یهو گفت عه این دختر خاله منه 

ینی آب شدم 

اون لحظه خیلی ضایع بود 

از اون به بعد هر سال عید منو به زور میبره خونه دختر خالش و میگه خانمم خیلی دلتنگتونه