قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
+چیشد ک نتونستی قبول شی؟ _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
امروز فردا تو ارایشگاه ها کاشت مو هم بکنن تزریق ژل و مزوایت و... که میکنن 😂
فقد پیوند اعضا مونده 😒🤣
+چیشد ک نتونستی قبول شی؟ _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
خب دستیار دکتر به اونا میگن خود دکتر انجام نمیده اینکارارو تو خودت کلینیکشون باید یاد بدن برو ...
شوهر من رفت شیراز کاشت انجام داد گفت مجوزش به نام دکتر که مطبش روبرو این مرکز بوده بعد خانم ها هم که اونجا کار میکردن همه گفتن اومدیم یه دوره تهران دوره دیدیم و دیگه تجربه که بیشتر بشه کاشتشون بهتر هست دیگه
سلام من یه مشورت میخاستم ازتون یا پسر عمه تون، من 20 سالمه و دیپلم تجربی دارم، کنکور قبول نشدم نمیخام بخونم، میخام بدونم چطوری میتونم وارد حرفه کاشت مو بشم و مدرک شو بگیرم. بعدا آیا کسی استخدامم میکنه؟ ممنون میشم