2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوره نصر زیادبخون و بگردهمه جارو.۸۰درصدپیدامیشه

دو روزه همه جا رو گشتم دیگه ناامید شدم همه جا زو چند بار نگاه کردم

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
همین الان حمد بخون ناخودآگاه میاد جلو چشمت ...اگه پیدا نشد ینی تو اون اتاق یا خونه نیست و جای دیگه ا ...

خوندم  آخ اگه نباشه اگه یه وقت انداخته باشم تو آشغالا

آخه چرا باید اینجوری میشد

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
تو جارو برقی را ببین من گم کرده بودم خواهرم اومد برام پیدا کرد کیسه جاروبرقی رو باز کرد برق میزد رفت ...

این دو سه روزه اصلا جارو برقی نکشیدم فقط جارو دستی کشیدم سه روز پیش گذاشتم رو کابینت یادمه گذاشته بودم اونجا فرداش اومدم دیدم نیست هرجا رو گشتم نبود 

منه احمق آشغالا رو ده دقیقه قبلش انداختم بعد اومدم دیدم حلقه نیست  اصلا به ذهنم نرسید برم آشغالا رو بردارم بیارم ببینم شاید تو اونا باشه 

اصلا خوشی به من نیومده همیشه باید یه چیزی گند بزنه یه حال و روزم 

نه اون آقا که حق برخورد بد نداشته . ولی خوب به شهر یا کشوری با زبان دیگه وارد میشی باید یاد بگیری زبونشون رو دیگه. من علت عصبانیت رو گفتم که از کجا نشات می گیره

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نه اون آقا که حق برخورد بد نداشته . ولی خوب به شهر یا کشوری با زبان دیگه وارد میشی باید یاد بگیری زب ...

آخه من خودم تو شهری زندگی میکنم که اکثرا ترکن یا بلدن 

دیگه وقتی کشور هممون ایرانه زبان رسمی تو کتابا و تلوزیون و همه جا فارسیه و الانم به ندرت باشن کسایی که سواد نداشته باشن و فارسی بلد نباشن این فرق میکنه تا به کشوری بری که کلا زبانش فرق میکنه 

من هر جا میرم میبینن ترک نیستم باهام فارسی صحبت میکنن یا تو جمعی که هستم فارسی صحبت میکنن که من هم بفهمم 

هرچند همین هم باعث شده که ترکی یاد نگیرم یعنی نیازی به یادگیری نداشته باشم 

ولی خب اینکه یکی بخواد بی احترامی کنه فرق میکنن میتونست با لبخند و دوستانه بگه که ترکی یاد بگیر