2789
عنوان

مادرشوهر

217 بازدید | 12 پست

ده ماه پیش با مادرشوهرم دعوام شد خیلی چیزا بهم گفت که اصلا فکرشم نمیکردم،،حرفای بدی زد البته منم خوب جواب دادم ..خلاصه بعداون جریان من باردارشدم اینم بگم طبقه پایینمون زندگی میکنن اما چندماهی هست رفتن روستا و درحد سرزدن میان و میرن...ازروزی که دعواکردیم اصلا ن دیدمش نه زنگ زد حتی وقتی فهمبد باردارم..اما به شوهرم زنگ دیروزم ب شوهرم گفته ک بره دنبالش بیارتش،،خلاصه من شش ماهی از بارداریم میگذره دیروز یهو دیدم داره زنگ میزنه دیگه منم جواب دادم حالو احوالپرسی ساده انگار نه انگار چیزی شده منم ب روی خودم نیاوردم که چه کارایی باهام کردن اینم میدونم بخاطر بچه زنگ زده ن من...خلاصه میخام بدونم رفتارم حالا باهاش چه جوری باشه وقتی دیدمش؟؟نمیخام دوباره راش واشه توزندگیم و واسه بچه داری دخالت کنه و...نمیدونم حالا اومد برم خونش یانه

زیاد صمیمی نشو در حد احترام حالا که پیش قدم شده برای آشتی 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زیاد صمیمی نشو در حد احترام حالا که پیش قدم شده برای آشتی 

جلو روم ب خانوادم توهین کردن و فوحش دادن ته دلم باهاشون صاف نیست تازه تواین مدت که قطع رابطه بودیم واقعا ارامش داشتم میدونم حالا بچم بدنیا بیاد عین قبل میخاد بره و بباد و هروزیه چی بگه چرا بچه گشنس چرا شیر ندادی چراگریه کرد و....حالا موندم چکارکنم که ابن چیزا دیگه پیش نیاد

جلو روم ب خانوادم توهین کردن و فوحش دادن ته دلم باهاشون صاف نیست تازه تواین مدت که قطع رابطه بودیم و ...

باید صبور باشی چون اکثر خانواده های شوهر همین هستن چون تو یک خونه هستین کارتون سخت تر هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالتو بهانه کن نرو اما شوهرت کفت برو بی خال یه گوشه بشین سرسنگین باش اما اخم و تخم نکن 

زود هم برگرد بالا بگو ویار دارم کمرم درد میکنه باید دراز بکشم هزارتا بهانه هست بیاری زیادم نرو خونشون 

ترجیحا همون روز هم نرو بزار فرداش برو 

.ولی آشتی هم نکنی میگن کینه آیه بیشتر فتنه می‌کنند چون یه جا هم هستین دور بودین خیلی راحت تر بودی

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
حالتو بهانه کن نرو اما شوهرت کفت برو بی خال یه گوشه بشین سرسنگین باش اما اخم و تخم نکن  زود هم ...

اره عزیزم دور بودن خیلی بهتره این چند مدت که نبودن خیلی راحت بودم خیلی حالا غصمه داره میاد

اره عزیزم دور بودن خیلی بهتره این چند مدت که نبودن خیلی راحت بودم خیلی حالا غصمه داره میاد

حآلتو میفهمم منم با خواهرشوهرام رابطه ندارم ولی خب شوهرم وابستشون نیست 

مادر فرق میکنه احتمالا نتونی دور شی ازشون ولی با احترام باش و صمیمی نشو گرم خیلی نگیر خیلی معمولی باش سرتو با بچت گرم کن 

اما برای بچت کمک حال داشته باشی خیلی خوبه ها من حسرت اینو دارم یه نیرو کمکی داشته باشم بچمو یه ساعت نگه داره من استراحت کنم یا کارهای خونمو بکنم 

بخدا انقدر شیطونه اصلا نمیزاره نفس بکشم میخوام ظرف بشورم نمیزاره میگه بابا بشوره تو بیا بازی کن 

میخوام غذا بپزم میگه منم باید بپزم خلاصه خیلی خسته و داغونم مامانبزرگا خیلی خوب بچه نگه میدارن بزار کمکت باشه 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
حآلتو میفهمم منم با خواهرشوهرام رابطه ندارم ولی خب شوهرم وابستشون نیست  مادر فرق میکنه احتمالا ...

اخه عزیزم من اصلا نمیخام بچمو بسپارم دستش یه باردیدم غذا میجویید میزاشت دهن بچه خواهرشوهرم😑😑

اخه عزیزم من اصلا نمیخام بچمو بسپارم دستش یه باردیدم غذا میجویید میزاشت دهن بچه خواهرشوهرم😑😑

مامانا همه از این کارا می‌کنند 🤭

حالا بزار بچت دنیا بیاد به سلامتی انقدر خسته بشی خودت با کمال میل میسپری بهش 

اما خب موقع غذا و پوشک خودت کاراشو بکن فقط یکی دوساعت مثلا بسپر بهش که به کارهای خونه و خودت هم برسی