2789
عنوان

پدر و مادرم

375 بازدید | 10 پست

سلامی دوباره دوستان من مشکلم پدر مادرم هست و البته این قضیه به من مربوط نمیشه ولی روی اعصاب مادرم خیلی تاثیر گذاشته پس لطفا نیاید بگید به تو چه ربطی داره تو مسائل زناشویی پدر مادرت دخالت میکنی 

راستش پدرم آدم فوق العاده چشم چرانی هست و تاحالا بار ها به مادرم خیانت کرده مادر منم هربار ببخشیدتش و حتی تازه ترین خیانتش هم تابستون بود که به جایی که خوب باشه گند خورد تو تابستون ما مخصوصا من که وقتی چت پدرم با اون زن رو خوندم و به اون زن من زنگ زدم و جریان خواستم بپرسم دنیا رو سرم خراب شد و دوم اینکه مادر من اصلا شور و اشتیاق رابطه جنسی رو دیگه با پدرم نداره من و خواهر بارها خونه رو ترک کردیم و رفتیم پیش مادر بزرگم و به مادرم گفتیم که یکم با پدرم خلوت کن اما نشد یعنی مادرم دیگه هیچ حسی به پدرم نداره و از طرفی هم مرد یک موجودیه که بیشتر از زن نیاز به رابطه جنسی داره مادرم سر همین موضوع افسرده شده قبلا ها خیلی سر زنده بود ولی الان.. خلاصه شما یک راهکار بدید من رو مامانم اجرا کنم تا شور اشتیاقش بیشتر شه و مادرم افسرده شده گفتم بهتون و واقعا نگرانشم دلم خیلی براش میسوزه

شرمنده تاپیک طولانی شد.. 

به مامانت دلداری بده و باهم بیشتر خوش بگذرونید، باهم برید خرید، بیرون، پارک جوری که اصلا بابات وجود ...

مادر ما طرف ما هست اصلا اینطوری نیست میگم افسرده شده خیلی ناراحتم بخدا گریم میاد بهش فکر میکنم من خواهرم میخوایم یکم بهشون نزدیک ترشون کنیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان رو ببر پیش مشاور عزیزم 

یه ادم بیطرف و غریبه حرفاشو بشنوه دلش سبک میشه

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
مامانم نمیاد پدرم بهش گفته ولی نمیاد نمیدونم چرا 

پدرتون رو بترسونید ک اگه دست برنداره همگی از خونه میرین

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
پدرم از مادرم خیلی می‌ترسه و این مشکل دست خودش نیست یک مرضیه    

خب چ بهتر بگید اگه دس برنداری طلاق میگیره توم برا همیشه تنها میمونی

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
مامانم نمیاد پدرم بهش گفته ولی نمیاد نمیدونم چرا 

اخی چرا خب 

اگه برن خیلی بهتره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️