2777
2789

وام زوجین رو ۴۰۰ میدن حدود ۱۰۰ و ۱۰ تومن ازتون میگیرن واسه اوراق

۱۲ ساله ست

تا ۵ سال سالی ۹۷۰۰

بعد از ۵ سال میشه حدودا ۴۷۰۰

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

۴۰۰ میلیون هست که ۹۰ میلیون اوراخ باید خریداری بشه و ماهی ۷ میلیون و نیم قسطشه

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوراق ک فکر کنم تا 480 بدن /سودش 18 درصده و اول باید حدود 120 تومن بدی اوراق بخری

زوجین ما گرفتیم 160 میدن تو تهران البته دو سال پیش حالا شاید بیشتر شده باشه .سودش 8 درصد هست/دو سال 20 تومن گذاشیم بانک خوابید بعد بهمون نفری  80 وام دادن

۴۰۰ میلیون هست که ۹۰ میلیون اوراخ باید خریداری بشه و ماهی ۷ میلیون و نیم قسطشه

نه شما کم میگی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه شما کم میگی

من یه هفته پیش رفتم شاید شهرها فرق میکنه

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..
وام اوراق رو ۴۰۰ میدن حدود ۱۰۰ و ۱۰ تومن ازتون میگیرن واسه اوراق ۱۲ ساله ست تا ۵ سال سالی ۹۷۰۰ بع ...

یعنی فقط خودم بردارم ۲۰۰ میشه و اقساطش ۴و ۸۰۰ اینا اقساطش میشه.چقدر اقساطش زیاده .۹۷۰۰ ماهی کارمند از کجا بیاره

یعنی فقط خودم بردارم ۲۰۰ میشه و اقساطش ۴و ۸۰۰ اینا اقساطش میشه.چقدر اقساطش زیاده .۹۷۰۰ ماهی کارمند ا ...

خودت بخوای برداری وام زوجین نمیشه وام فردی میشه

اقساطش هیچی اون پول اوراق که میدی خیلی زور داره

ب همه میدن!؟

به هر زوجی ک تا حالا وام مسکن نگرفته میدن

برای وام ۴۰۰ تومنی باید حدااقل ۴۰۰ ۵۰۰ خودت داشته باشی و خونه ت زیر ۸۰۰ نباشه ک بهت تعلق بگیره

اسی اصلا سمتش نروووووووووو😲😲😲😲

چقد بگم اخه،اسمشم نیار،سمت بانک مسکن هم نروو

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️