2777
2789
میتونی زنگ بزنی نمایندگی که انتخاب کردی یا بری تو پرفایلی که تو سایت سایپا داری اونجا زده تا کی مهلت ...

نزده، نوشته در اسرع وقت.  میخوام ماشین بفروشم واسه پولش، میترسم بفروشم این دیگه وقت واریز نداشته باشه، آخه تو تکمیل ظرفیت بردیم

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کی پیامت دادن برايه کاربردگه هم پیام اومدکوییک بردی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نزده، نوشته در اسرع وقت.  میخوام ماشین بفروشم واسه پولش، میترسم بفروشم این دیگه وقت واریز نداشت ...

معطل چی هستی زود ماشینتون رو بفروشیم که داره میاد پایین قیمت،سه روز وقت داری پولو بریزی ،بخر که کلی سود کردی ،مبارکت باشه،مادران هستی؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
فکر کنم مادرانه

اره عزیزم میخوام بدونم کوئیک برده یاشاهین

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره عزیزم میخوام بدونم کوئیک برده یاشاهین

جای علامت سوال رو اشتباه گذاشتی جمله عوض شده،بد متوجه شدم

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
معطل چی هستی زود ماشینتون رو بفروشیم که داره میاد پایین قیمت،سه روز وقت داری پولو بریزی ،بخر که کلی ...

اره اول فروختیم فک کردیم بدون قرعه کشیه ۲۰، ۳۰ تومن ضرر کردیم الان دوباره پیام اومد

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
اره اول فروختیم فک کردیم بدون قرعه کشیه ۲۰، ۳۰ تومن ضرر کردیم الان دوباره پیام اومد

متوجه نشدم