خانوما من و همسرم میخوایم اسم پسرمونو بذاریم آریا
به نظرتون خوبه؟ از اسمای جدیدی که هست خوشمون نمیاد
لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟ تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫خدایا شکرت 💕😽
لطفاً امضای من رو نخون.................................. مگه با تو نیستم عزیزم؟؟؟...................................... کجا میری داداچ؟😒............................................. تو که تا اینجا مصرانه اومدی یه صلوات واسه پولدار شدن همه بفرست مرسی🥺😂❤️ وسط چت میگی بیا بغلم اونم میگه اومدمممممم. ساقیتون حلال خوره😐😂 میگه شخصیت منو از حرف زدم قضاوت نکن... پس چیکار کنم کثافت؟؟؟ از رو شورتت بشناسمت؟ تویی که داری امضامو میخونی، امیدوارم آرزویی که تو دلته برآورده بشه...✨
تو nt دکتر سونو گفت احتمالا پسره تو آنومالی گفت دقیقا پسره
تو nt دکتر سونو گفت احتمالا پسره تو آنومالی گفت دقیقا پسره
بسلامتی مبارکه منم دل تو دلم نیست بدونم چیه سوم بهمن میخوام برم nt
اصلا انگار ن انگار حاملم نه حالت تهوعی نه چیزی تاحالا بالام نیوردم فقط تغییراتی ک کردم یکی از گوشت چرخکرده شدید متنفر شدم یکیم عاشق الوچه های ترش و دوغ ترشم همین
بسلامتی مبارکه منم دل تو دلم نیست بدونم چیه سوم بهمن میخوام برم nt اصلا انگار ن انگار حاملم نه حالت ...
منم از چرخکرده متنفر شدم شدید و از غذاهای فست فودی🤦🏻♀️😂