2777
2789

نه

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من همیشه همینم 

مراقب باش هروقت میری بیرون 

شده ۳ ثانیه تو هوای آزاد بودی 

کلاه سرت کن 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
من از بچگی سینوزیت دارم، فقط با بخور آروم میشم آویشن بریز تو قابلمه وقتی جوشید بذار پایین چادر بنداز ...

بخشید من گاهی کناره بینیم مثلا سمت چپ درد میگیره، بعد این درد رو به روی ابرو و پشت چشم میکشونه. قشنگ ۲۴ ساعت مداوم درد میگیره. از اول صبح که بیدار میشم، مسکن هم تاثیر زیادی روش نداره‌ این سینوسه؟  

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

بخشید من گاهی کناره بینیم مثلا سمت چپ درد میگیره، بعد این درد رو به روی ابرو و پشت چشم میکشونه. قشنگ ...

از بالای ابروهات و شقیقه هات تا بینی یه مثلث برعکس فرض کن اونجا سینوزیته، حالا مثلا ببین چه مواقعی درد میگیره من وقتی برم حموم موهام خیس بمونه دردش وحشتناک میشه یعنی تخم چشمام نمیتونم تکون بدم باید حتما بخور بدم تا درست بشه، موهام همیشه باید کوتاه باشه و از حموم میام سریع سشوار میکشم کامل خشک میکنم زمستونا هم میرم بیرون هد بند میبندم و شبا موقع خواب روغن بنفشه کنجدی میریزم تو بینیم اینطوری قابل تحمل میشه. 

اره قرص خوردم خوب شدم دوباره اینجوری شدم🙂

نه اصلا کل پاییز و زمستون با کلاه یا هد بند بری بیرون

حتی تابستونم باید مواظب باشی جلو باد مستقیم کولر نباشی 

یا تو ماشین شیشه رو اونقدر ندی پایین که باد مستقیم به سینوسات بخوره 

فقط مراقبت 

اگه مراقبت نکنی با کوچیک ترین بادی مریض میشی 

من الان دو ساله حواسم هست خیلی بهتره اوضاعم

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
از بالای ابروهات و شقیقه هات تا بینی یه مثلث برعکس فرض کن اونجا سینوزیته، حالا مثلا ببین چه مواقعی د ...

ممنون از توضیحت، بله جلو تخت من پنجره هست، صبح پا میشم دردش از کم شروع میشه و یهو زیاد میشه، البته نه همیشه. فکر کنم پیشونیم باد میخوره! 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

نه اصلا کل پاییز و زمستون با کلاه یا هد بند بری بیرون حتی تابستونم باید مواظب باشی جلو باد مستقیم ک ...

چقد گناه داریم بخدا😂بقیه بدون شال میرن ما ی بادم نباید بمون بخوره

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز