2777
2789
عنوان

روزهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 89275 بازدید | 876 پست
ممنون ک صدام کردی. خوندم خیلی زندگی پر هیجانیه.... پست جدید گذاشتی دوباره صدام کن.😘

حتما عزیزم

اینجا به مرور و بعضی روزها می نویسم، اگر دوس داشتید سر بزنید بهش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام مونا جان خوبی عزیزم اتفاقا دیروز یادت کردم گفتم کاش خبری ازش میشد مرسی ک صدام زدی

توی تاپیک قبل دیدمتون، برای همین تگتون کردم، خواهش می کنم عزیزم

سلام، به امیر گفتم که اذیت میشم از بودنش و فعلا برگشته آمریکا

عه اخه🥺

خواهرشوهرت همچنان سعی داره تورش کنه؟ 

نه‌تو‌آنی‌که‌همانی‌ ؛نه‌من‌آنم‌که‌تو‌دانی !  
سلام عزیزم از عصر دارم تایپکهاتونو میخونم سرم داره میترکه از این عشق ممنوعه😭 خودمم هر لحظه دارم ...

ممنونم از همدلیت، گاهی خودم متوجه نمیشم چه روزایی رو می گذرونم

طولانیه عزیزم، یادآوریش با جزییات هم ناراحتم می کنه ، ولی حرفای منو قبول نمی کرد خیلی توی پروسه عروس ...

من کاملا درک میکنمتون همسرم منم دقیقا همین بوده وهست وهرچقدر بیشتر متوجه رفتارهای ناهنجار خانوادش میشه بیشتر ساپورت مالی وعاطفی میکنه 

ونکته جالب این که خودش قبول دار خانوادش انرمالن 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ 
من کاملا درک میکنمتون همسرم منم دقیقا همین بوده وهست وهرچقدر بیشتر متوجه رفتارهای ناهنجار خانوادش می ...

همسر منم بابت رفتارهای خانوادش احساس شرمندگی می کنه ، راهکارش اینه به تو و دخترمون ۱۰۰ تا رسیدگی می کنم، ۵ تا هم به خانوادم، واقعا هم همینه ولی من ترجیح میدم رسیدگی به من کمتر باشه ولی حمایتی هم از خانوادش نکنه

همسر منم بابت رفتارهای خانوادش احساس شرمندگی می کنه ، راهکارش اینه به تو و دخترمون ۱۰۰ تا رسیدگی می ...

همسر من سال های اول صرف فقط به اونا میرسید ومن نادیده میگرفت به مرور بهتر شد ولی خیلی به روح وروانم اسیب زد 

ومتاسفانه هیچ وقت نتونستم ببخشمش 

البته زندگی من خیلی پیچیده هست چون ازدواجم از روی اجبار بود وتجربه خیلی از اتفاقا وحس ها برام تبدیل به حسرت شد 

همسر من سال های اول صرف فقط به اونا میرسید ومن نادیده میگرفت به مرور بهتر شد ولی خیلی به روح وروانم ...

متوجهم، این آسیبی که دیدین جبرانش واقعا دشواره، کاش راهی بلد بودم به شما هم می گفتم کمی التیام پیدا کنه این زخم

[QUOTE=271696427]متوجهم، این آسیبی که دیدین جبرانش واقعا دشواره، کاش راهی بلد بودم به شما هم می گفتم کمی التیام پیدا ...[ممنون عزیزم 

متاسفانه این زخم مرهم ندار ومن محکومم به ادامه این روند 

ولی امیدوارم شما به ثبات وارامش نسبی برسید