2777
2789
عنوان

موهای چرب

278 بازدید | 11 پست

بچه ها لطفا یه شامپو خوب برای موهای چرب معرفی کنید

خسته شدم بخاطر اینکه موهام خیلی زود چرب میشه

تا خدا هست کسی تنها نیست... من اگر گم شده‌ام تو اگر خسته شدی... درپس پرده‌ی اشک من و تو... مأمن گرم خداست... او همین جاست... کنار من و تو  

شامپو موی چرب مای

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم شامپو و این چیزا زیاد تاثیر نداره بیشتر فکر می کنم به خاطر تغذیه نادرسته. منم موهام زود چرب میشه. وقتی می خوابی یکم عرق می کنی هم موها چرب میشن. چارش غذای سالمه و اینکه اصلا تو کل دنیا هم روزی یه بار موهاشونو می شورن هر روز هم نباید شامپو بزنی موها رو داغون می کنه یه وقتایی با آب خالی بشوری شامپو هم می زنی یه بار بزن. من از شامپو گلرنگ استفاده می کنم برای موهای چرب

هیچی فایده نداره

تنها دوتا شامپو برا من خوب بود به نسبت که دیگه باعث میشد یه روز بیشتر موهام تمیز بمونه

شامپو موی چرب مای

شامپو موی چرب پرمون

برای همدیگه دعاهای خوب کنیم 💐
شامپو فایده ای نداره واسه مو چرب 

پس باید چیکارکنم؟

تا خدا هست کسی تنها نیست... من اگر گم شده‌ام تو اگر خسته شدی... درپس پرده‌ی اشک من و تو... مأمن گرم خداست... او همین جاست... کنار من و تو  
به نظرم شامپو و این چیزا زیاد تاثیر نداره بیشتر فکر می کنم به خاطر تغذیه نادرسته. منم موهام زود چرب ...

من از شدت چربی پوست سرم جوش میزنه

شامپو ایروکس ضدشوره چرب جلدش جیگری رنگ

مرسی عزیزم

حتما یه سر برو پیش متخصص پوست و مو 

رفتم ولی فقط موقع درمان اوکی بود و هزینه ها هم خیلی زیاد بود، تحقیق کردم بیشتر به خوردن گرمی جات برمیگرده