2777
2789
عنوان

دلتنگم

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 41 پست

خیلی  سعی کردم نادیده بگیرمش. ولی خیلی سخت بود نمیشد ، همش بشینی تو خونه ، خیلی واضح میگفت بمون بچه ها رو آواره نکن ، زاپاس باش ولی باش من با بقیه هم رابطم خراب بشه سمت تو نمیام دیگه ....از اینکه مسخره ی دست دوتا هرزه بشی خیلی سخته.  بهت بخندن ...بخاطر بچه ها نباید میموندم ولی دوریشون اذیتم میکنه ، چون من سکوت کرده بودم و خیال دوتاشون راحت بود که  بچه هاشو نگه داشته و سرشون گرم هم بود حسابی ، شما جای من بودین چکار می کردین ، هنوز کاری نکردم ، از آینده ی بچه هام میترسم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی یادشون میره؟چقدر تو خونه اشک میریختم و دعوا می کرد باهام ، بزرگ بشن حق نمیدن بهم؟یعنی از پدری ک ...

شاید بشن شایدم نشن گلم رو این چیزا فکر نکن فقط حتما اجازه ملاقات بگیر که فردا به بچه هات ثابت کنی رهاشون نکردی

شاید بشن شایدم نشن گلم رو این چیزا فکر نکن فقط حتما اجازه ملاقات بگیر که فردا به بچه هات ثابت کنی ره ...

میگن تو وانمود کن که بچه نمیخوای، تا اذیت نکنه و بده بهت ولی بگی میخوام دلم تنگه و فلان نمیذاره اذیتت میکنه

خیلی  سعی کردم نادیده بگیرمش. ولی خیلی سخت بود نمیشد ، همش بشینی تو خونه ، خیلی واضح میگفت بمون ...

عزیزم منم بودم جدا میشدم عذاب وجدان نگیر با گذر زمان هرچیزی جای خودشو میگیره سعی کن با مشاور و روانپزشک خودتو آروم کنی این همه خانم جدا شدن خیلیا بچه هاشونو به شوهرشون دادن پس توام میتونی فعلا صبر کنی هرچند با تصورش منم دلم برات آتیش گرفت😔 خواهر منم اینروزا رو گذروند اما الان با بچه هاشه تحمل کن حق یه انسان نیست تو همچین زندگی بمونه توام حق آزاد زندگی‌کردن داری

میگن تو وانمود کن که بچه نمیخوای، تا اذیت نکنه و بده بهت ولی بگی میخوام دلم تنگه و فلان نمیذاره اذیت ...

میدونم چی میگن ولی اونجوری که شوهر تو تصمیم گرفته قطعا اذیت میکنه چه تو بچه هارو بخوای چه نخوای، و اینکه تو فقط اجازه ملاقات میخوای نه حضانت و نگه داری این که پیامه که میفهمه تو دلتنگی ولی با این وجود حضانت نمیخوای؛ضمنا مطمئن باش اون اخلاق تورو میدونه که میخوای بچه هاتو اما داری وانمود میکنی که نمیخوای هرچی باشه شوهرته میشناستت

عزیزم منم بودم جدا میشدم عذاب وجدان نگیر با گذر زمان هرچیزی جای خودشو میگیره سعی کن با مشاور و روانپ ...

برام دعا کن ، خیلی روزای سختی میگذرونم ، آخه اونجوری هم شاهد استرس خوردن و اشک من و حتی کتک خوردن من بودن ، ببخشید خواهرت مهریه گرفت؟بچه هاش خودشون خواستن بیان پیشش؟الان مستقل هستن؟

برام دعا کن ، خیلی روزای سختی میگذرونم ، آخه اونجوری هم شاهد استرس خوردن و اشک من و حتی کتک خوردن من ...

میدونم عزیزم خدا کمکت کنه.. چندتا سکه گرفته بود که ۲۰ میلیونم گذاشت روش برگردوند تا طلاق بده و حضانت پسرشو بده دخترش سنش ۱۲ بود خودش انتخاب کرد ولی پسرشو نمیداد کتبی هم امضا داد که هیچوقت از پدرشون نفقه نخواهد خواست.. وضع خواهرم خیلی بدتر از شما بود الانم با حقوق معلمی میگذرونه یه خونه قیمت پایینم داشت اما اجاره داد و رفت شهر دیگه که از شر شوهرش خلاص بشه

بچه هات رابطشون با پدرشون چطوره؟ پدر خوبیه؟ 

دختر بزرگم اصلا باهاش راحت نیست ، ولی دوتا کوچکیم بهش عادت دارن ، زبونی محبتشون میکنه ...ولی بی فکره الان میندازه خونه این و اون اگه پدر خوبی بود که اینکارو نمی کرد بخاطر بچه هاش هم بود نمی کرد  

دختر بزرگم اصلا باهاش راحت نیست ، ولی دوتا کوچکیم بهش عادت دارن ، زبونی محبتشون میکنه ...ولی بی فکره ...

دختر خواهرمم از اول از پدرش متنفر بود آدم تعجب میکرد.. پدر بچه های خواهرم خیلی بی رحم بود تو خیابون میزد تو گوش پسرش که خواهرم ببینه و برگرده خونه... اون مدتی که خواهرم قهر بود کار نمیکرد براشون لباس مدرسه نمیگرفت با کفش پاره بیرون میرفتن دخترش آبان ماه بود مدرسه نبرده بود میگفت دختره دوس ندارم بفرستمش مدرسه!! تو که میدونی حداقل نمیزنتشون یا خورد و خوراک دارن چرا خودتو اذیت میکنی؟ ماشالله سنشونم خوبه بالای ۳سال هستن میتونن بدون والدین هم تا حدودی بگذرونن تحمل کن گلم برای همتون اینطوری بهتره تا وقتی هم پول خوبی بهت نداده بچه هارو نگیر اوضاع اقتصادی رو خودت میبینی اگه بچه هارو بگیری پدرشون رفته رفته ازشون سرد میشه مطمین باش در آینده نه جهیزیه میده نه چیزی اونوقت بچه هات از تو متوقع میشن الان خواهر منم با اینکه بخاطر بچه هاش اینقد عذاب کشیده و زندگیشو باخته و از لحاظ مادی عقب افتاده بازم بچه هاش زبونشون درازه خواهرمم گاهی دلش خیلی میشکنه توام فقط به الانشون فکر نکن بچه هارو کلا از پدرشون جدا نکن حتی اگه بهت داد بگو یه مقدار پیش من باشن یه مقدار پیش تو