2777
2789
عنوان

عیدی کارمندها

1204 بازدید | 30 پست

بچه شما میدونین امسال عیدی کارمندان دولت چقدر میدن؟؟ همیشه تا این موقع اعلام میکردن ولی امسال چیزی نشنیدم هنوز گفتم شاید شماها اطلاع داشته باشید

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کارمندای بیچاره

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من

اینهمه سال درس بخون اخرش حقوقت از ی کارگرم کمتر باشه

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
چه کمم فقط ۱ و ۶۰۰😰😔 خوش  بحال اونایی که تامین اجتماعی هستن دو برابر حقوق میگیرن. اونا خیلی ...

نه فرقی نداره 

فقط اونایی که رسمی نیستن و شرکتی هستن و دوبرابر حقوق میگیرن 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اینهمه سال درس بخون اخرش حقوقت از ی کارگرم کمتر باشه

کدوم کارگری حقوقش زیاده؟ 😐

کارگری ک آرزو همه چی به دلش مونده؟ 

کارگری که شرمنده زن و بچش شده؟ 

کارگری که نمیتونه واسه بچش زن بگیره یا جهاز واسه دخترش بگیره؟ در ب در باید قسط وام بده 

هعی اوضاع هیچکس خوب نیست خواهر من نه کارمندش نه کارگرش از خدا میخام به دل هممون نگاه کنه و هیچ مردی شرمنده خانوادش نشه 

نه فرقی نداره  فقط اونایی که رسمی نیستن و شرکتی هستن و دوبرابر حقوق میگیرن

شوهر دوستم مدیر مالیه. دولتی هست رسمی 

دوبرابر حقوق میگیره. 

کدوم کارگری حقوقش زیاده؟ 😐 کارگری ک آرزو همه چی به دلش مونده؟  کارگری که شرمنده زن و بچش شده ...

عزیزم کارگر فقط اونی نیست که میره بیل میزنه یا سر ساختمونه ‌....

اون هایی که تو کارخونه ها و... هستن و بیمه تامین اجتماعی . براشون کارگری محسوب میشه حقوق و مزایای عالی دارن

کدوم کارگری حقوقش زیاده؟ 😐 کارگری ک آرزو همه چی به دلش مونده؟  کارگری که شرمنده زن و بچش شده ...

منظورش بیمه کارگریه من خودم کارمند بخش خصوصیم و چون رسمی و دولتی نیستیم بیمه و عیدیمون کارگری محاسبه میشه