2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

289 بازدید | 8 پست

دوستانی ک طلاق توافقی گرفتن 

ممکنه راهنمایی کنید 

از آقا مدرک داریم ک اجازه طلاق دادن 

مشاور بهزیستی هم تایید کردن طلاق راه حله 

تازه پرونده‌ از شورا رفته دادگستری

ینی جلسات شورا هم تمام شده آقا اومدن گفتن طلاق و تمام 

باز هم دادسرا میخوان ک طرفین داور اعلام کنن ؟؟

داور چه کسایی میتونن باشن؟؟

حتما باید از خانواده باشن و نسبت داشته باشن یا از دوستان هم میشه؟؟

تو دادسرا چند جلسه دادگاه تشکیل میشه؟؟

تازه پیام آکنده ک آخر ماه اولین جلسه رسیدگیه

دخترعموم این اطلاعات رو میخوان منم براشون تاپیک زدم

ممنون میشم راهنمایشون کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جلسه طلاق تودادگاه تشکیل میشه نه دادسرا، داور میخوان باید از اقوام متاهل بلای سی سال باشه ولی بهتر همون روز بگید داور نمیتونم معرفی کنم کسی نمیاد میفرستنتون واحد داوری خود دادگاه 

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
جلسه طلاق تودادگاه تشکیل میشه نه دادسرا، داور میخوان باید از اقوام متاهل بلای سی سال باشه ولی بهتر ه ...

اهان 

پس بگن داور نداریم مشکلی نیست؟؟

چون همسر دخترعموم خیلی تند اخلاقه دخترعموم استرس داره با خانواده روبرو بشه توهین کنه و ماجراها پیش بیاد 

میخواد سروساکت تموم کنن

اهان  پس بگن داور نداریم مشکلی نیست؟؟ چون همسر دخترعموم خیلی تند اخلاقه دخترعموم استرس داره ب ...

نه میفرستنشون واحد داوری دادگاه .یکی از اقوام جدیدا طلاق توافقی گرفت همین کارو کردن البته اونها برای اینکه مشاور نرن و وقتشون تلف نشه اول خانم دادخواست طلاق داد بعد آقا روز جلسه رفت گفت راضیم به طلاق توافقی و دیگه نرفتن چند جلسه مشاوره و زود تموم شد 

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
کسی بخواد توشهر خودش طلاق نگیره میشه؟

باید طبق آدرسی که تو ثنا ثبت شده دادخواست بده میخواد تو شهر خودش نباشه میتونه مثلا آدرس اقوام و بده بگه من اینجا ساکنم و از اونجا اقدام کنه