2777
2789
عنوان

بارداری

420 بازدید | 25 پست

من 8 هفته باردارم . گرفتگی بینی هلاکم کرده نفس نمیتونم بکشم. ببخشید معذرت میخوام خیلی هم بزاق دارم . واقعا اینا خودش عامل تهوع میشه برام. هیچ قرصی هم نمیتونم بخورم. نکنه تا اخر بمونه باهام اینا. کسی مثل من هست؟ راهکاری ندارید؟

احتمالا رفلاکس داری و اسید معده ات میاد بالا

من ماه ۸ و ۹ اینجوری بودم خیلییییی بد بود

به دکترت بگو واست قرص مینویسه فقط یه کم بهتر میشی 

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شاالله بسلامتی زایمان کنی 

برو این مطالبو بخون خیلی کمکت میکنه 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9996537&slug=خانم-های-باردار-یا-هرکی-میخواد-درآینده-باردار-بشه&postId=266532749

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
دقیقامثل منی همش ازدهن نفس میکشم دهنم که بسته میشه حالم میخوادبدبشه راهی نداره من که دارم تحمل میکن ...

شما هیچ قرصی نمیخوری؟ خوشحالم که تنها نیستم از بس که فکر میکنم فقط خودم اینجوریم نمیدونم به دکترم چی بگم چجوری مطرح کنم

شما هیچ قرصی نمیخوری؟ خوشحالم که تنها نیستم از بس که فکر میکنم فقط خودم اینجوریم نمیدونم به دکترم چی ...

نه عزیزم قرص بدترم میکنه همینجوریش داره جونم درمیاد

منم اول فکرمیکردم سرم سرماخورده بعددیدم نه اصلاطبیعی نیست همش دهنم بازه نمیدونستم بخاطربارداریه 

خدایاخودت هوامون وداشته باش

همش فکر میکنم هیچکس همچین مشکلی نداره و فقط منم که اینطوری هستم. 

نه بابا ویار من وحشتناک بود منم مثل میترسیدم تا اخر باردلری خوب نشم ولی خداروشکر داره کمتر میشع  صبر کن خوب میشی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

نه بابا ویار من وحشتناک بود منم مثل میترسیدم تا اخر باردلری خوب نشم ولی خداروشکر داره کمتر میشع  ...

خدا از دهنت بشنوه. اینطوری حتی میلم به هیچی نیست . ضعف میکنم اگه اینا رفع بشه یه کم غذا میخورم 

ن بابا تنها نیسی شما من تا۴/۵ ماه اول داشتم و۸-۹کیلو کم کردم از شدت ویار وحشتناک جوری ک غذای ک میخوردم درحد۴-۵لقمه میخوردم اونم رد میکردم همون لحظه

الان کمترشده ولی کامل رفع نشده بااینک تو ماه۶هسم ولی بازم شکرخدا بهترک شده

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️