2777
2789

راستش قرار بود dynamite اخرین اهنگشون باشه... ولی فعلا که جین رفته سربازی.

Txt هم چند سالی میشه که هست و قراره جایگزین بی تی اس بشه. مثل exo یا nct که جایگزین super junior شد. و سوپر جونیور همچنان عالی هستن فقط فن هاشون کم شده چون الان فن ها ازدواج کردن و بچه دارن. دیسبند نشدن ولی چندتا از اعضا رفتن و گروه لیبل خودشو داره و دیگه زیرنظر اس ام نیست.

بی تی اس کمپانی اش ارتقا پیدا کرد و معمولا عمر یک گروه تا ۱۰ ساله چون رقابت زیاده. الان txt مطرح نیست. Stray kids و ateez و mirae و چندتا گروه دیگه تو اوج هستن.

اگه بی تی اس لیبل خودشو داشته باشه میتونن بدون بنگ شی هیوک ادامه بدن.

امیدوارم مث شینهوا باقی بمونن😭

ELF.ARMY هستم.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃
مگه نگفتند این ها معاف شدن

درصورتیکه وارد سیاست میشدن نمیرفتن اما خب قبول نکردن وارد سیاست بشن

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش قرار بود dynamite اخرین اهنگشون باشه... ولی فعلا که جین رفته سربازی. Txt هم چند سالی میشه که ...

منم حس میکنم میخوان دیسبند کنن ولی نمیتونن یهو اعلام کنن

چون این وقفه طولانی از محبوبیتش کم میکنه فراموش میشن گروه های دیگه دیده میشن آرمی جدید کم میشه و بعد😔😔😔

درصورتیکه وارد سیاست میشدن نمیرفتن اما خب قبول نکردن وارد سیاست بشن

مثلاً نماینده مجلس میشدن؟😑 آخه هیچ چی نمیفهمیدن

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
منم حس میکنم میخوان دیسبند کنن ولی نمیتونن یهو اعلام کنن چون این وقفه طولانی از محبوبیتش کم میکنه ف ...

آره اروم اروم اتفاق میوفته.

ولی باز هم بعد از دیسباند فعالیت سولو خواهند داشت. و همینطور شرکت توی برنامه ها به عنوان مجری و شایدهم سریال. خیلی از گروه های نسل اول و دوم کیپاپ الان توی برنامه ها سریال ها هستن.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃