2777
2789
عنوان

واقعا چه دنیایی....

98 بازدید | 4 پست

زن داداشم تمام خرج عروسیشو و مهریه و خلاصه همه چیو بابام داره میده واسه داداشم خونه و ماشین و تمام وسایل خونشو خرید حالا دوماه دیگه عروسیشونه رفته یه لباس انتخاب کرده واسه عروسی قیمت اجارش فقط  ۷۵۰۰ هست بنظرتون زیاد نیست اخه واسه چند ساعت بهش میگیم یکی دیگه با قیمت مناسب انتخاب کنه مامانش میگه اشکالی نداره واسه یه شبه مامانش میشه خواهر شوهرم موقعی که من میخاستم چیزای خوب بگیرم اعتراض میکرد میگفت گرونه خوب نیس با اینکه شوهرم تمام مخارج عروسی و اینا رو خودش داد واقعا چه دنیای بی عدالتی تا حالام خونه بابام هم نیومده الان یکساله عقده از موقعی که عقد کردن فقط یکبار دیدمش و اومد خونه بابام خیلی به منو خواهرم کم محلی میکنه 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توام خاهرشوهری کن براس ادم قحط بو ازفامیل شوهر زن گرفتین براس

کلا منو خانوادم اینجور نیستیم که تیکه پرونی کنیم اره گلم داداشم عاشق دختر خواهر شوهرم شد واسه همین اینکه تو دلش نمونه براش گرفتیم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

همه همینجورین دیگه برا خودشون همه چی خوبه اما برا عروس نه ، خواهرشوهر و مادرشوهر من تو اروسی همش انتظار داشتن هرچی بعهده ی ماست خوب باشه اما خودشون هیچ کاری نکنن حالا تو عروسی دختر برادرشوهرم برعکس بود میگفتن داماد همه چی بخره برا دخترمون اما مگه عروس کاری میکنه