2777
2789
عنوان

امتحان ریاضی

632 بازدید | 14 پست

امروز امتحان ریاضی نوبت اول بود آسون بود خیلی دو صفحه اولش هرروز درست نوشتم ولی صفحه آخرش ۴ سوال ۱/۲۵صدم نمره ای بود که فک کنم اشتباه نوشتم اونارو خیلی حالم بده خاتم گفت سوالاش تیزهوشانی بد بگیرم خانواده‌ام....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همه درس ها رو بیست میشم لامصب ریاضی خراب می کنم چه کار بکنم امروز دادم ریاضی خراب کردم 

ریاضی هی باید تمرین حل کنید

مخصوصا تمارین کتاب خیلی مفیده به خدا

وای ما شنبه هفته دیگه ریاضی داریم...

کاربر پسر هستم.
ریاضی هی باید تمرین حل کنید مخصوصا تمارین کتاب خیلی مفیده به خدا وای ما شنبه هفته دیگه ریاضی داریم ...

اینکارو کردم یبار خانم گفت بعضیا ذهن ریاضیرو ندارن خیلی نا امید شدم

من همه درس ها رو بیست میشم لامصب ریاضی خراب می کنم چه کار بکنم امروز دادم ریاضی خراب کردم 

من اتفاقا فقط ریاضی رو ۲۰ میشدم همیشه😂

بقیه ی درسا ۱۸ یا ۱۹

پرستاری، هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست🤍
اینکارو کردم یبار خانم گفت بعضیا ذهن ریاضیرو ندارن خیلی نا امید شدم

یعنی چه؟؟؟؟؟  

اصل ریاضی به تمرین حل کردن زیاد هست

چرا خودم این کار رو میکنم همیشه بالای 19 میشم؟؟؟؟

استدلال معلم شما خیلی عجیبه.

فقط حل تمرین همین.

کاربر پسر هستم.
وآقا ۲۰ میشی؟ به جون هر کی دوست داری روش درس خوندنتو بهم بگو من همه درسام ۲۰ به جز ریاضی

دو بار امسال امتحان گرفت یه بار 20 شد یه بار 19

من اول میام فقط کتاب درسی رو میخونم و فقط تمرین و کار در کلاس و فعالیت حل میکنم به تعداد زیاد

بعد میرم سراغ نمونه سوال همین

فقط حل تمرین

اگه زیاد تمرین حل کنین باعث میشه صورت سوال براتون تکراری بشه و فقط تو امتحانا میان اعداد رو تغییر میدن

کاربر پسر هستم.