2777
2789

سلام با اجازه استارتر بچه ها میشه تاپیک اخرم پر بازدید کنید شاید مشکلم حل بشه و بتونم یه کمک پیدا کنم بخدا ثواب داره مدیونتون میشم اگ‌این کارو بکنید برام 🙃

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

من لیزر واسه بیکینی انجام ندادم ولی رو یه پام لک داره دو جلسه انجام دادم دریغ از یه درجه تغییر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال .عشق که باشه این چیزا به چشم نمیاد و برعکس .

اینقدر به  آقایون بها ندید که فکر کنن تحفه ان .اونا حمومشونم بزور میرن 🤣 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

فکز نکنم کسی خیلی جواب بگیرع خواهرشوهرم خیلی خرج این چیزا میکنه ولی همچنان سیاهه😅رنگ پوست رو هیچجوره نمیشه تغییر داد چون رنگدونه های پوست هرکسی متفاوته 

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥
سلام با اجازه استارتر بچه ها میشه تاپیک اخرم پر بازدید کنید شاید مشکلم حل بشه و بتونم یه کمک پیدا کن ...

چطوری وقتی تاپیک پربازدید بشه مشکل شما حل میشه؟من چون تقربا تازه اومدم نمیدونم چجوریه!

چطوری وقتی تاپیک پربازدید بشه مشکل شما حل میشه؟من چون تقربا تازه اومدم نمیدونم چجوریه!

پر بازدید میشه کلی ادم‌میببن تاپیکو  اینجوری ادم های زیادی میخونن شاید یه نفر باشه ک نیاز داشته ب پول و بیاد ضامن بشه وام منو یه شیرینی هم اون بگیره مشکل جفتمون حل بشه

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍