2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

175 بازدید | 9 پست

خواب دیدم ی زنی میاد بهم ی لباس قرمز مجلسی میده میگه اینو بپوش برای مهمونی اونو پوشیدم شکلش عجیب بود. زدم تو نت میگه ازدواج 🤭🤭🤭نمدونم چرا میزنی تعبیر برای فرو مجرد میزنه ازدواج، 🤣🤣راه دیگه نداره انگار 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کامل تعریف کن برات تعبیر کنم 

مثلا مدل لباس چجوری بود از گرفتنش خوشحال شدی یا ناراحت

اون خانم چجوری بود؟ در چه مکانی بودین و اینکه یادت هس چ ساعتی از شب این خابو دیدی؟

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
کامل تعریف کن برات تعبیر کنم  مثلا مدل لباس چجوری بود از گرفتنش خوشحال شدی یا ناراحت اون خانم ...

این خواب رو دوبار دیدم گلی

یه بار اینجوری بود که تو خوابم شب بود ، داشتم یه جایی که خیلی باریکه یعنی یه جاده باریک که دو طرفش شیب داره رانندگی میکردم

و هی این چرخای ماشین به سمت چپ و راست متمایل میشد و ماشین کج میشد منم به شدت ترسیده بودم

یکی از خوابام تنها بودم ولی تو خواب بعدی با مامانم بودم همین خواب رو

تو خوابی که مامانم هم بغلم تو ماشین بود روز بود،بازم داشتم رانندگی میکردم ولی از اون شیبه سر خوردم پایین و ماشین چپ شد 

هر دو رو صبح دیدم دقیقا قبل از زنگ ساعتم اخرین خوابم بود

و اینکه خوابی که با مادرم بودم رو اول دیدم چند شب بعدش اونی که تنها بودم

که خدا بغل کند مگر مرا...
این خواب رو دوبار دیدم گلی یه بار اینجوری بود که تو خوابم شب بود ، داشتم یه جایی که خیلی باریکه یعن ...

تقریبا ناقص تعریف کردی اینجوری نمیشه تعبیر کرد

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
تقریبا ناقص تعریف کردی اینجوری نمیشه تعبیر کرد

من چون خیلی بد خوابم اینجوریم که میخوابم وسط شب چند بار بلند میشم و از اول

خوابام کاملا به هم ریخته ست همیشه

یعنی یه خواب میبینم بدون اینکه بفهمم چیشد داستان به اینجا رسید در جا خواب بعدی

دیگه همینا رو میتونم بگم مگه اینکه خواب قبلیشو بگم😅

که خدا بغل کند مگر مرا...
کامل تعریف کن برات تعبیر کنم  مثلا مدل لباس چجوری بود از گرفتنش خوشحال شدی یا ناراحت اون خانم ...

بد نبود! کلا ی خانمی بود ساده یک مهمونی بود لباس نداشتم و این لباس داد من پوشیدم، کوتاه بود. آستین دار شانه هاش بلند که بعدا حس کردم مدلش مسخرست ولی پوشیدم، تو مهمونی بودم عکس میگرفتم با همه همین

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
اسی منم خواب بیبی چک مثبت میدیدم دیشب

اون نمدونم والا 🤔