2777
2789
عنوان

لاغری فوریییی

224 بازدید | 13 پست

سلام 

میخاستم ببینم اینجا کسی بوده که تونسته رون پاشو با ورزش و رژیم لاغر کنه 

اگه اره چیکار کردین ورزش چی انجام دادین و تو چه مدت چقد کم کردین

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

من لاغر کردم تو یکماه،پیادروی،دوچرخه

چند سانت دورش کم شد؟

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆 فاااال گیر اعظم   بحث دینی اینام با من نکنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوری که قشنگ معلومه لاغر شده،زیاد،چقد چاقه مگه؟

بالاترین قسمتشو که گرفتم ۵۴ سانته

بالاترین قسمتشو که گرفتم ۵۴ سانته

پیاده روی شروع کن از کم به زیاد مثلا روز اول ۲کیلومتر برو ،۲۰۰متری رو سربالایی پیاده برو  بعد روز له روز بیشترش کن

پسر هستم،چون خیلی شر و شیطون بودم مامانم همیشه بم  میگفت اتیشه دیگه روم‌ موند
رون که خوبه

اینطوری دوست دارم

پیاده روی شروع کن از کم به زیاد مثلا روز اول ۲کیلومتر برو ،۲۰۰متری رو سربالایی پیاده برو  بعد ر ...

ممنونممم

شنا چی 

استخرم خوبه؟

تو اب راه بری هم واسه کمر خوبه هم واسه کوچکی رون

جدی

حتما انجام میدم 😍❤

کاش منم به جای شکم رون داشتم

من لاغرم ولی چون قدم بلنده رون لاغر دوست دارم کشیده و باریک

میتونی به هر قسمتی ک میخای لاغر شه روغن زیتون و یا هر روغنی ک چربش کنه و بی ضرر برای پوسته بزنی...

بعد روی اون ناحیه پلاستیک بکشی 

حالا یا میتونی لباسی ک درصد پلاستیک بالایی داره بپوشی یا خودت پلاستیک رو طوری بکشی رو بدنت ک در نیاد .... و بعد ورزش بدی اون قسمت رو‌... طوری ک آب بچکه ازش و حسابی عرق کنه

این روش خیلی زود جواب میده 

من یه دوره شکمم رو اینطوری آب کردم

خیلیا میگن این روش منسوخ شده و ....

ولی به نظر من بهترین روشه

خدایا اراده امو قوی کن به وزن دلخواهم برسم🙏