2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دم کرده ی ریحان ونعناع

دم کرده ی برگ زیتون

مزه مزه کردن نمک دریاغرغره ی پوست انار

خوردن مویز

خوردن اولترا ویتامین سی(جوشان نه!)قرص اولترا ویتامین سی که اثر واقعی داره،جوشان ضرر داره

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
حتما تست کرونا بده خیلی زیاد شده

نیازی به تست نیست،من کرونا هم گرفته بودم جواب تستم منفی دراومد!

تست جز استرس دادن کمک دیگه ای نمیکنه

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
دم کرده ی ریحان ونعناع دم کرده ی برگ زیتون مزه مزه کردن نمک دریاغرغره ی پوست انار خوردن مویز خور ...

برگ زیتون من امتحان کردم عالی بود

از دکتر محمد پور شنیدم

برید پیجش

دکترمعصومه محمدپور

ن😞

عزیزم حتما برو 

یه بسته ام قرص جوشان ویتامین c بخر هر روز یکی بخور

برای سرفه من خیلی کارا انجام دادم تنها دوتاشون مفید بود و اثر کرد

یک اینکه" بِه"رو عین مربا درست کن بخور 

و سیب رو بزار توی یه قابلمه که در داشته باشه سیب و بزار توش درش رو کامل ببند بزار رو بخاری قابلمه رو

چندساعت دیگه بردار با قاشق بخور هم خوشمزه است هم واقعا سرفه هه قطع میشن

دکتر حتما در کنار اینا برو واسه خود من یه پنیسلین و دگزا با ویتامین نوشت 

دگزا رو نزدم ولی بقیه تاثیر داشتن برام

امروز تولدمه آرزو میکنم همه مریضا شفا بگیرن♥️🙂

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
ترسی از مثبت بودن تست کرونامم ندارم 🙁

آخه کرونا واقعا چیز ترسناکی نیست

تستم بدی الکی وقت وانرژیت هدر میره

عزیزم حتما برو  یه بسته ام قرص جوشان ویتامین c بخر هر روز یکی بخور برای سرفه من خیلی کارا انج ...

ممنون عزیزم از راهکارات 

اینکه تولدتم مبارک انشالله همیشه شاد و خشبخت باشی