2777
2789
عنوان

قدم ۱۷۵ 😭😭 عاشق....

351 بازدید | 15 پست

سلام صبح تون بخیر 

من قدم ۱۷۵ هست اما عاشق کفش پاشنه دارم 

پنجشنبه ی کفش پاشنه دار خریدم تقریبا ۷ سانت پاشنه داره خیلی دوسشدارم و بنظرم زیباست اما فک میکنم خیلی زشت و‌ دراز میشم اگه بپوشم 😭😭😭 حالا همش دارم فکر میکنم چیکار کنم برم عوضش کنم یا نه بپوشمش ،،،،، شما بگین ؟؟ بنظرتون زشته با قد ۱۷۵ کفش پاشنه دار پوشید 😭😭😭 خسته شدم از کتونی و کفش تخت

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿

زندگی خودته هرجوری دوست داری باش

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی وحشتناک میشه منم ۱۷۴ هستم لطفا عوضش کن

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

کفش با پاشنه سه سانت بخر گلم هفت سانت زیاده

البته اگه بدنت توپر باشه زیاد بد نمیشه 

بستگی به هیکلت داره

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
خيلي هم قشنگه من اطرافم كلي قد بلندن ميرن همه كفش هاي ١٢ سانتي ميپوشن

واقعا ؟ ممنون عزیزم منم خیلی دوستدارم ولی حس میکنم همه میخندن بهم

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿
هر جور که دوست داری زندگی کن ✨ زشت نمیشه 

ممنون از دید مثبت و‌ قشنگت عزیزم

کفش با پاشنه سه سانت بخر گلم هفت سانت زیاده البته اگه بدنت توپر باشه زیاد بد نمیشه  بستگی به ...

وزنم معمولیه و بدنم تو پر هست ، بقیه میگن خیلی قشنگه اما خودم دو دلم

من ۱۷۲ هستم یه پاشنه دار ۵ سانتی گرفتم برای مجلس چه حس خوبی داشت 😅 ولی کلا دو تا سه سانت می‌پوشم ولی کفش های رو انتخاب میکنم که خیلی خوش ظاهر باشن  

الان کفش های تخت زیبایی هست  اگر لاغر هستین پاشنه بلند نپوشی بهتره ولی پر هستی تا ۳ سانت بپوش🥰😉

وزنم معمولیه و بدنم تو پر هست ، بقیه میگن خیلی قشنگه اما خودم دو دلم

پس بپوش گلم 

با یه پالتو بلند محشر میشه 😍

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
واقعا ؟ ممنون عزیزم منم خیلی دوستدارم ولی حس میکنم همه میخندن بهم

از حسادت شونه اگه هم ميخندن

منم خودم قدم ١٧٥ 

ولي با پاشنه بلند سخته واسم راه رفتن اكثرا تخت ميپوشم گاهي كم پيش مياد در حد ٥ سانت

ولي خيلي خوشكله قد بلند و كشيده

البته بايد دقت كني مرد از ماها بلندتر زياد پيدا نميشه واسه ازدواج كارمون سخته