2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فک کنم 100باشه

من چندسال پیش طلا۵۰۰بودنی ۶۸گرم طلا فروختم شد۲۸میلیون بردم یدونه پراید۸۹خریدم الان خیلی پشیمونم نمیدونمم قیمتش چنده الان ماشینه ولی میبینی زمستونا اکثرا نیاز به سرویس پیدا میکنه یا تابستون خلاصه ماشین  کهنه چیزی نیست پولتو نریز دور اگه دو هفته پیش این صدتومنو میدادی سکه الان کلی سود میکردی

❤🤍❤
من چندسال پیش طلا۵۰۰بودنی ۶۸گرم طلا فروختم شد۲۸میلیون بردم یدونه پراید۸۹خریدم الان خیلی پشیمونم نمید ...

اصلا من بشدت مخالف اینم که که برا ماشین طلا بفروشی من کل طلاهامو واسه خونه فروختم مثل چی بازم پشیمونم 

اصلا من بشدت مخالف اینم که که برا ماشین طلا بفروشی من کل طلاهامو واسه خونه فروختم مثل چی بازم پشیمون ...

اره منم پشیمونم چون شوهرمم تو۶سال ک ازدواج کردم ی درصد پیشرفت نکرد بچم کوچیک بود اونموقع مشکل بود برام بدون وسیله جایی برم بیام مجبور شدم 

❤🤍❤