2777
2789
عنوان

بچه ها کمککککک

120 بازدید | 11 پست

سلام صبح بخیر عذر میخوام اول صبحی اینو میگم نمیخوام روحیتون رو خراب کنم . من چند روزی بود سرفه و عطسه داشتم که حالم داشت بهتر میشد ولی فست فود خوردم و رعایت نکردم باعث شد بدتر بشم یهو دیدم صدام قطع شد اصلا نمیتونم حرف بزنم انگار گلوم زخمه کلا صدام در نمیاد صدا ندارم تصویرم فقط . مثل آدمیم که انگار داره آروم و بی صدا حرف میزنه چکار کنم صدام اوکی بشه ؟ نکنه حنجرم مشکل پیدا کرده 🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخاطر عفونت زیاده تامیتونی دمنوش بخور و آب نمک قرقر کن چرک خشک کنم هر ۸ساعت بخور یا ۱۲ساعت 

دکتر گفت چرک خشک کن نخور ولی فک کنم بخورم بهتره . راستشو بخوای داشتم بهتر میشدم بعد رفتم دریا و فست فود خوردم یهو دیدم صدام داره قطع میشه الان مثل یک فردی شدم که توانایی صحبت نداره

دکتر گفت چرک خشک کن نخور ولی فک کنم بخورم بهتره . راستشو بخوای داشتم بهتر میشدم بعد رفتم دریا و فست ...

نباید میخوردی ولی خب خودتو سرزنش نکن از این ببعد هرشب سوپ بخور یا سیب زمینی آبپز که گلوت نرم بشه خوب میشی نگران نباش ولی تا وقتی خوب بشی سعی کن آبپز بخوری اگه دکتر گفت خب نخور ولی خب از یک داروخانه یکی سوال کنی بهتره شاید چیزی میدونست گفت نخور