2777
2789

خب چه ايرادي داره 

زنا همه جوره بدبختن 

اين حق رو بخوان كه آيه خدا غلط نميشه

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشاوره باید برن  البته داداش منم شرط گذاشت وقتی اون این شرطو گفت

ببین از اینجا ب بعد رابطشون ب درد نمیخوره چون اون شرط گذاشت داداش منم کذاشت مگه جنگه مگه معاملست اون خواستشو‌گفته چون اون کفته داداشتم شرط بزاره بدور از زندگی سالمه 

بره گمشه بابا اونقدر بی ادب بود که همون بهتر نری ببینی بدو بدو برا منم گزارش زده بیا بیا نینی یار ا ...

😂😂😂خیلی فنا بوده اینجور تاپیکا دیدن داره

میگفتی اره وایسا حالا زن داداشت بشم ببین چه پدری ازت در میارم🤣

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

اشکال نداره اینجا ایرانه عزیزدلم😂 ملت مشکل روانی دارن بخدا

بمن میگه تو اون دختر ۴۰ساله هستی دوباره تاپیک زده من تگ کرده ای نینی یار بیا این سلیطه رو جمع کن شرف من تو سایت برده ما ی خانواده با کلاسیم

اصلا دوست داشتم تیکه تیکه اش کنما رفته تاپیکای قبلی من خونده این مذهبی بگو گورش گم بکنه بمن تهمت زده😁😁😁😁

یکم عجیب بود تو اولین ملاقات خانواده ها  چون منم میشناختمش

تصميم براي زندگي شوخي نداره عزيزم

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 
سر مهریه حرف نزدیم ولی دختره داره وکالت میخونه

خدا به دادتون برسه اینا به مشکل نخورن یوقت چون هرطور شده داداشتو به خاک سیاه مینشونه😑 تمام راه و چاهو بلده دیگه

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ببین از اینجا ب بعد رابطشون ب درد نمیخوره چون اون شرط گذاشت داداش منم کذاشت مگه جنگه مگه معاملست&nbs ...

خب ۶ساله داداشم اونو میشناسه اصلا حرفش عحیب بود ب شخصیتش نمیخورد کلا تو این فازا نبود

عزیزم این کشور همه قوانین مردسالارانه است و توهین به زن ... منم هم تمام این حقوق رو گرفتم خیلی زشت بنظرم همسرم بتونه راحت خارج بشه من مثل بچه ازش اجازه بگیرم ... ده سال با نهایت احترام داریم باهم زندگی میکنیم همیشه در جریان همه چی هم هستیم ولی ی زن حق داره برای خودش تو این مملکت احترام و امنیت طلب کنه، خیلی برام عجیب به عنوان ی خانم این حرفها رو میزنید 

خودتون در مورد طلاق می‌بینید هیچی به نفع زن نیست باز تعجب میکنید

😂😂😂خیلی فنا بوده اینجور تاپیکا دیدن داره میگفتی اره وایسا حالا زن داداشت بشم ببین چه پدری ازت در ...

منم گفتم بهش خوب کردن بهت خوب سوختی بیشعور برای من تاپیک جدا زد نینی یار تگ کرد 😁😁😁یکی نیست بگه الاغ تو که معروفی میری گزارش میزنی تاپیک مذهبی ها رو خب چرا اسم من دیدی رم کردی🤣🤣🤣🤣بمن میگه تو همون دختره ای بابات چرا میوه خوب نخریده🤣🤣🤣🤣چرا شیرینیمون نیاوردی بخوریم ظرفاتون که بدل بود😱😱😱😱سر درد گرفتم از دستش بخدا

سر مهریه حرف نزدیم ولی دختره داره وکالت میخونه

استارتر عزیزم قبول کن توی و دوره ای که همه حق و حقوق زن نادیده گرفته میشه 

برای چیزای پیش پا افتاده مثل مسافرت خارج از کشور اجازه شوهر خواستن ظلمه واقعا

یا مثلا مرد کلی ظلم میکنه ولی تا اون نخواد زن نمیتونه جدا بشه

البته منظور من خدای نکرده داداش شما نیست

اما این خانوم بواسطه شغلش واقعیت جامعه رو از نزدیک داره می بینه بهش حق بدین

و اینکه از نظر من کار درستی میکنه

باز هم دو طرف و خانواده ها باید تصمیم نهایی رو بگیرن