2777
2789
عنوان

ژینای غمگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 38 پست
چقدر من سرش ناراحت شدم اوف  خدا پشت سر هم قطاری مشکل میزاره جلو پای لنگ ای خدا حکمت و شکر

من اینقدر ناراحت شدم میگم کاش اینم دروغ  باشه و ما سرکتر۵ باشیم ،خوشخال میشم بشنوم چاخان بوده 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا این بنده خدا نتونس بره شکایت کنه از دکتره حتی چون تنها بود به شوهرشم نمی تونس بگه خیلی موقعیت ت ...

رشتش حقوق بود چطور نتونست شکایت کنه 

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

من زیاد پیگیر شدم الان منم تعلیق میشم بعد چند ماه امشب  از تعلیق درومدم🤪

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
رشتش حقوق بود چطور نتونست شکایت کنه 

رشته ایناشو من تو تاپیک نبودم یادمه میگف تو مطب چون انجام داده دکتره اومده یه برش دیگ داده بگه مثلا خیلی حالیمه ولی خراب کرده اینم نتونسته به کسی بگه حتی خواهرشم نیومد کمکش کنه خلاصه اینک چون بدون اطلاع نامزدش انجام دادع بود شرایط شکایت هم نداشت و دکتره میخاست با پول گولش بزنه ک اینم معلوم نشد گرف یا نگرف

💔
رشته ایناشو من تو تاپیک نبودم یادمه میگف تو مطب چون انجام داده دکتره اومده یه برش دیگ داده بگه مثلا ...

ای بابا چ بد ی آدم چقدر می‌تونه تو زندگیش بدشانس باشه

اندازع من میتونه بدشانس باشع😂😂 من یه حد اعلا از بدشانسی ام الانم از استرس فردا خوابم نمیره

چرا چی شده