2777
2789
عنوان

ژینای غمگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژینا مگ بچه هم داشت؟ همونی بود ک دکتره خراب کاری کرده بود فیستول داشت؟ 

بله.ی دختر ک شوهرش دزدید 

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
ژینا مگ بچه هم داشت؟ همونی بود ک دکتره خراب کاری کرده بود فیستول داشت؟ 

اره دیگه اصل عملش برای زیبایی بعد زایمانش بود،،انکار طلاق گرفته ،الانم نامزد داره و یه بچه ک دست باباشه ،عجیبه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

فکر کنم همون گفت زایمان کرد واژنش گشاد شد بعد مثل،اینکه شد میخواست نامزد کنه به خاطر نامزده عمل واژن انجام،داد جلو و عقبش برعکس یا یکی شد داستان داشت به نامزدش هم نگفته بود همون و میگی ؟

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
کاربریش لغو شده؟

بعضیا انقدر تو زندگیشون درد میکشن ک بر بعضی آدما قابل درک نیست و فک میکنم دروغ بر همین لغو شد

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
فکر کنم همون گفت زایمان کرد واژنش گشاد شد بعد مثل،اینکه شد میخواست نامزد کنه به خاطر نامزده عمل واژن ...

احتمالا همینه چون تا آخر نخوندم ب اینجاهاش نرسیدم

اره دیگه اصل عملش برای زیبایی بعد زایمانش بود،،انکار طلاق گرفته ،الانم نامزد داره و یه بچه ک دست باب ...

چقدر من سرش ناراحت شدم اوف 

خدا پشت سر هم قطاری مشکل میزاره جلو پای لنگ ای خدا حکمت و شکر

💔
چقدر من سرش ناراحت شدم اوف  خدا پشت سر هم قطاری مشکل میزاره جلو پای لنگ ای خدا حکمت و شکر

منم 😞