2789
عنوان

آی دونت نو

274 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا یه سریا حاضرن به هر خفت و خواری تن بدن اما کار نکنن و رو پای خودشون واینستن

نمونه هاش رو متاسفانه خیییلی میبینم

طرف به زور میخواد خودش رو بچسبونه به یکی که تیغش بزنه یا به زیاده خواهی هاش برسه 

منظورم جنسیت خاصی نیست 

پسرایی که شوگر مامی دارن یا دخترایی که با مردای متاهلن رفیق میشن 

اخه مگه یه گوشی آیفون یا یه سفر ترکیه ارزش اینکه آدم شخصیت و عزت نفسش رو لگدمال کنه داره؟؟

نگید نیست که به وفور دیدم و میبینم

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای

بارش حق میبینم 

این کارها رو فقط ادم های حقیر،و پایین انجام میدن 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

این خانوم بیکاز رو من حرفشو بردم سرکار الان پشیمونم  همش میگن زیزی تو مسخرش کردی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بیکاز به زندگی انگل گونه عادت دارن اینکه عین میمون به یکی آویزون باشن و ازش بچاپن 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

جسارتا قضاوت نکنیم چون ما نه در شرایطشون هستیم نه با کفشهلشون راه رفتیم حفظ عزت نفس برای همه از واحب ...

بخاطر کارم خیییلی با اینجور آدما در ارتباطم اگه دوس داشتید بهتون میگم دلایلشون چه چیزایی هست در بیشتر موارد

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
این خانوم بیکاز رو من حرفشو بردم سرکار الان پشیمونم  همش میگن زیزی تو مسخرش کردی

عزیزم خانم بیکاز یه ملت رو مسخره کرده و احمق فرض کرده اونوقت شما بابت اون ناراحتی؟

عزیزم خانم بیکاز یه ملت رو مسخره کرده و احمق فرض کرده اونوقت شما بابت اون ناراحتی؟

باشه اون اشتباه کرده ولی منم نباید مسخره اش میکردم  نمیدونم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بارش حق میبینم  این کارها رو فقط ادم های حقیر،و پایین انجام میدن

دقیقا منم باهات موافقم عزیزم 

بیشتر کسایی که دیدم اینکارارو انجام دادن برای خرید آیفون، هزینه باشگاه، عمل بینی، هزینه زاویه سازی و ...بوده 

اخه به چه قیمتی 

بیکاز به زندگی انگل گونه عادت دارن اینکه عین میمون به یکی آویزون باشن و ازش بچاپن 

عزیز دلم چقدر خوشحالم می‌بینمت😍بالاخره یکی از بچه های اون موقع رو دیدم...شوخیات و تاپیک هات یادمه😂😍

قربون فهم و شعورت واقعا همینِ

باشه اون اشتباه کرده ولی منم نباید مسخره اش میکردم  نمیدونم

عزیزم اون اشتباه نکرده اون ماله میکشیده

بخاطر کارم خیییلی با اینجور آدما در ارتباطم اگه دوس داشتید بهتون میگم دلایلشون چه چیزایی هست در بیشت ...

دوست عزیز من فکر میکنم ما از روز ابتدای تولد تا لحظه حالشو ندیدم ک چی کشیده و چی دیده و چ ب سزش اومده شاید هر کس دیکه ای هم باشه جای همچین ادمهایی هنینطور رفتار کنه من ب خودم احازه سرزنش کسیو نمیدم و‌میدونم  و شنیدم ک کسی  که چیزی را سرزنش کند به همان چیز گرفتار می شود

دقیقا منم باهات موافقم عزیزم  بیشتر کسایی که دیدم اینکارارو انجام دادن برای خرید آیفون، هزینه ...

خودشون ببخشید ولی عرضه ندارن تلاش کنن همه ی اینا رو به دست بیارن ترجیح میدن خودشون حقیر کنن تا به دست بیارن،آخه اینا رو که با تلاش پول در آوردن و خریدن اینا میتونی داشته باشی همشون رو ولی شخصیتت چی که اومده با،این کار پایین اصلا دلم نمیخاد با این ادم ها همکلام شم 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!