2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی رو میخوام با هم درس بخونیم.

یعنی باهم برنامه ریزی کنیم شاید بشه بهم انگیزه بدیم

من چند فصل از زیست رو خوندم بعدش چون مریض شدم دیگه انگیزه ام کم شده

یکی رو میخوام با هم درس بخونیم. یعنی باهم برنامه ریزی کنیم شاید بشه بهم انگیزه بدیم من چند فصل از ...

من‌.اگه پسر نیستی ویدئو کال هم من اکیم چون میرفتم کتابخونه بقیه درس میخوندن این وادارم میکرد درس بخونم ولی کتابخونه دوره از خونمون سخته برم

میشه برای چیزی که میخوام یه صلوات بفرستین جورشه🥺🤍 این یه مدت بیو من بودبخاطر دل پاک شما چیزی که غیرممکن بود جور شد🙂👆🏻👆🏻
یکی هست تو تلگرام از فردا شروع میشه برنامش

نمیخوام هزینه کنم فقط میخوام با یه نفر که درس میخونه دوس بشم مثلا با هم هماهنگ یه مبحث یا یه درس رو تاریخ مشخص بخونیم تا هم انگیزه بدیم بهم هم اشکال داشتیم با هم رفع کنیم

نمیخوام هزینه کنم فقط میخوام با یه نفر که درس میخونه دوس بشم مثلا با هم هماهنگ یه مبحث یا یه درس رو ...

من هستم ولی بهتره یه گ. ر.و.ه  بزنیم تو ت.لگ.رام یا ایتا 

قوانین بذاریم برا گ.ر.وه و تعهد بدیم ک جا نزنیم

نمیخوام هزینه کنم فقط میخوام با یه نفر که درس میخونه دوس بشم مثلا با هم هماهنگ یه مبحث یا یه درس رو ...

ن رایگانه هر هفته برنامه میذاره اما من باهاش نمیخونم خودم طبق راهبردی قلم پیش میرم